Tankat fel nummer

Det här kan du göra om du råkat tanka på ett telefonnummer som inte tillhör dig.
Du ansvarar själv för att ange rätt mobilnummer innan du genomför en tankning. Comviq eller den kund som råkat få sitt nummer tankat av dig står inte som ansvarig om du har skrivit in fel mobilnummer. Det går inte att återbetala den felaktiga tankningen.Om du vet vilket nummer du har gjort en felaktig tankning på, försök att komma i kontakt med den personen och se om ni kan reda ut det hela mellan er.
Dubbelkolla alltid numret innan du godkänner
Det bästa sättet att få det rätt från första början är att logga in på Mitt Konto och lägga till dina nummer för att göra en säkrare betalning. När du då ska tanka nästa gång finns dina nummer förvalda och minimerar risken att tanka till fel nummer.
Vart hittar jag transaktionsnummer om jag tankar via internetbank?
Ditt transaktionsnummer kan du se på din internetbank och det är olika långt beroende på vilken bank du har:
  • Nordea: 12 tecken
  • Swedbank: 12 tecken
  • SEB: 10 tecken
  • Handelsbanken: 8 tecken
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

Här kan du läsa om kampanjer med tillbehör på köpet.