Information om hur du betalar din faktura via Swish.

Du kan enkelt betala din faktura via Swish. Swish kan också användas som betalmetod för att tanka ditt kontantkort, köpa extra surf, Boost eller +Saldo till ditt mobilabonnemang.

Klicka här för att tanka, köpa extra surf, Boost eller +Saldo via Swish!

Hur gör jag för att betala min faktura med Swish?
Mitt Konto:
  • Klicka på Betalning.
  • Klicka på BETALA för den faktura som du vill betala.
  • Under Välj betalsätt, klicka på Swish.
  • Fyll i ditt mobilnummer, som är kopplat till Swish.
  • Klicka på BETALA.
  • Öppna Swish på din mobil och godkänn betalningen. Betalningen måste godkännas inom 5 minuter.
Comviq-appen:

Obs! För att betala med Swish via Comviq-appen så krävs det att Swish är installerat på samma mobil.

• Välj Betalning.
  • Välj BETALA för den faktura som du vill betala.
  • Swish bör vara förvalt, om inte välj Swish.
  • Välj BETALA. Swish kommer nu öppnas automatiskt och du behöver bara godkänna betalningen.