Koppla upp din smartwatch med eSIM

Kampanj!

Just nu får du en månads kostnadsfritt eSIM för smartwatch. Därefter 45 kr/mån. Skaffa eSIM för smartwatch inom en månad för att ta del av kampanjen.

eSIM för smartwatch

Skaffa eSIM för smartwatch så kan du ringa och sms:a utan att ha mobilen i närheten. Tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch kostar bara 45 kr/mån och läggs till på din befintliga Comviq-faktura. För att kunna skaffa eSIM för smartwatch behöver du ett mobilabonnemang från Comviq. Comviq har stöd för Apple Watch och Samsung Galaxy Watch.

Apple Watch

Du behöver:

• Comviq mobilabonnemang
  • En iPhone 8 eller senare, med iOS 16.2 eller senare
  • En Apple Watch (Series 4 eller senare) med watchOS 9.2 eller senare. Klockan måste ha stöd för eSIM.

Såhär skaffar du eSIM till din smartwatch:

• Ladda ner Apple Watch-appen till din iPhone
  • Öppna appen i mobilen. Följ anvisningarna. I appen kan du beställa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch.

Funkar det inte att skaffa eSIM?

Säkerställ att du har senaste versionerna av operativsystemet, både i mobilen och klockan. Mobilen behöver ha iOS 16.2 och klockan behöver ha watchOS 9.2.

Samsung Galaxy Watch

Du behöver:

• Comviq mobilabonnemang
  • En Galaxy Watch, Galaxy Watch3 eller Galaxy Watch4
  • En Galaxymobil från A, J, Note, S, eller Z-serien

Såhär skaffar du eSIM till din smartwatch:

• Ladda ner Galaxy Wearable-appen till din Samsungmobil.
  • Koppla ihop mobilen med klockan via appen.
  • Klicka på Beställ tilläggsabonnemang eller Mobilnätverk > Beställ tilläggsabonnemang och följ anvisningarna.