Att tanka en ny prisplan innan giltighetstiden gått ut

När du tankar en prisplan, som motsvarar din nuvarande eller högre, får du antingen din nya prisplan direkt eller ett saldo som motsvarar beloppet du tankade för. Tankar du på en lägre prisplan än den du har nu blir den nya aktiv när din nuvarande tankning löpt ut.

För dig som har Amigos eller Standard

• Väljer du att tanka Amigos eller Standard får du den valda prisplanen med ett saldo som motsvarar beloppet du tankade.
  • Om du tankar Amigos innan giltighetstiden har löpt ut så kommer din nya pott att adderas med de dagar och den surf som du har kvar. Det gäller upp till en maxpott på 18 GB surf och 180 dagar.

För dig som har Fastpris

• Väljer du att tanka Fastpris får du en förlängd giltighetstid med 30 dagar plus den surf som ingår.
  • Om du tankar Fastpris innan giltighetstiden har löpt ut så kommer din nya pott att adderas med de dagar och den surf som du har kvar. Du kan som mest ha 180 dagar i din pott, när det gäller surf kan du spara surfen från dina 3 senaste tankningar.
  • Väljer du att tanka Fastpris får du den prisplanen direkt.

För dig som har Fastpris Mini

• Väljer du att tanka Fastpris Mini får du 3 GB mer surf, 200 nya minuter att ringa för och 2000 SMS/MMS. Kvarvarande surf och samtalsminuter följer med om du har Fastpris Mini och tankar med Fastpris Mini. Det gäller upp till en maxpott på 9 GB surf (fungerar endast inom Sverige), 600 minuter, 6000 SMS/MMS och 6 månader.