Historien om Comviq

Jan Stenbeck

Comviq är ett varumärke som marknadsförs av Tele2 Sverige AB - Organisationsnummer 556267-5164. Idag har Tele2 15 miljoner kunder i 10 länder. Tele2 är en av Europas snabbast växande telekomoperatör och erbjuder alltid sina kunder vad de behöver till ett lägre pris. För mer information besök tele2.se.

1981 lanserar Jan Stenbeck Comviq med affärsidén att utmana det svenska telemonopolet och att pressa priserna till anständiga nivåer.

Subventionerade mobiltelefoner och upp till 95 % lägre priser till utlandet infördes kort därefter. Nu kunde vanligt folk också ha råd att ringa. År 1991 bytte man namn till Comviq.

Först med kontantkort

1997 lanseras Comviq Kontant och är det första kontantkortet i Sverige. Sedan dess har vi varit med och drivit utvecklingen framåt och lanserat andra fiffiga tjänster som bonus när du blir uppringd och fria sms och minutavgifter inom Comviq.

Idag erbjuder Comviq flera olika prisplaner som är framtagna för att passa just ditt behov. Oavsett om du ringer mycket utomlands eller skickar massor av sms till dina kompisar så har Comviq ett billigt alternativ för dig.

När andra operatörer satsar på designade och kostsamma konceptbutiker väljer vi tillgänglighet och folklighet. Idag har Comviq cirka 19 000 återförsäljare runt om i Sverige i form av kiosker, livsmedelsbutiker och andra närbutiker. Där kan du tanka ditt kontantkort, köpa ett nytt kort eller förstås något helt annat som varken har med telefoni eller Internet att göra.

Med fokus på rätt sak

15 augusti 2012 lanserade Comviq abonnemang. Eftersom vi alltid vill erbjuda dig som kund det absolut lägsta priset på din mobiltelefoni har vi i samband med detta valt att skala ner saker som våra kunder tycker är mindre viktigt och som dessutom kostar mycket pengar. Vi säljer därför i huvudsak genom webben.

Vi fokuserar istället på de saker som våra kunder tycker är viktigt, såsom låga priser och möjligheten att kunna hantera sina serviceärenden online 365 dagar om året. Vi erbjuder chatt alla dagar i veckan, självhjälp på Mitt konto dygnet runt eller så kan du skicka in ett ärende, med svar inom en vecka. Vi arbetar stenhårt för att göra vår onlinekundservice till marknadens bästa. Om du har förslag på förbättringar är vi mycket glada om du hör av dig till oss via comviq.se.

Vi försöker hela tiden utveckla relevanta tjänster och underhållande features och samtidigt låta tekniken vara enkel och tillgänglig för alla. Samtidigt pressar vi som vanligt hela tiden priser och utmanar våra konkurrenter.

Vi hörs!
Comviq

FÅ KOLL PÅ SAMTAL OCH SURF MED VÅR SMIDIGA APP!
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av Comviq. Fortsätter du använda vår webbplats godkänner du att cookies används. Läs mer här