Jämför iPhone-mobiler

Här kan du jämföra de senaste iPhone-modellerna.

Senaste Apple iPhone

Vad kostar en iPhone?

Vad en iPhone kostar beror helt och hållet på vilken modell du är ute efter och hur mycket minne du behöver i mobilen. Du kan jämföra alla iPhone-modeller som vi säljer på Comviq här ovanför, med mobilabonnemanget 8 GB. Vill du se vad en specifik mobil kostar med ett annat abonnemang kan du klicka dig in på just den modellen och byta abonnemang.

Vilka färger kommer iPhone i?

Alla iPhone-modeller kommer i flera olika färger. Du kan se hur mobilerna ser ut i sina olika färger genom att klicka på färgen, som du ser till vänster om den mobilen du är intresserad av. Jämför iPhone-modeller och färger genom att välja mellan dem i tabellernas menyer.

När släpps nya iPhone-modeller?

När Apple släpper nya iPhone-modeller brukar inte avslöjas förrän strax innan det är dags. men ser man rent historiskt brukar det komma någonting nytt kring september. Anmäl gärna ditt intresse hos oss så hör vi av oss när det är dags.

Är iPhone vattentät?

Alla iPhone-modeller som vi säljer på Comviq är vattentäta. Det kan däremot vara bra att jämföra de olika modellerna då de kan skilja sig åt vad gäller hur mycket vatten och damm som de tål.

Vilken iPhone har bäst batteritid?

Även här är det bra om du jämför iPhone-modellerna. Nyare modeller brukar ha längre batteritid men även tidigare iPhones står sig ofta bra i jämförelse med mobiler från olika tillverkare. Tänk på ditt behov och välj en mobil som passar dig.