Apple

Skaffa en iPhone tillsammans med ett billigt mobilabonnemang.

Senaste iPhone-mobilerna

Läs allt om senaste iPhone 15-familjen

De senaste iPhone-modellerna är 15 och 15 Pro, som kommer med 6,1-tums eller 6,7-tumsskärm. Kolla in hur de ser ut och läs om alla spännande funktioner på vår iPhone-sida.

Om Apple

Apple presenterade sin första iPhone 2007 och med det förändrade de precis allt som har med mobiler att göra. Men de har inte nöjt sig med det, istället har de hela tiden fortsatt att inspirera och driva utvecklingen av smartphones framåt. När du skaffar en mobil från Apple vet du om att du kommer få en produkt av bästa kvalitet och alltid med Apples ikoniska design.

Apples nya mobiler

Varje gång Apple släpper en ny iPhone brukar det vara stort tryck för att bli först med den nya mobilen. Och det finns en anledning till det. När du köper en iPhone får du massor av smarta funktioner som gör vardagen enklare, oavsett vilken modell du väljer. iPhone använder det egna operativsystemet iOS, och den intelligenta röstassistenten Siri hjälper dig utan att du behöver lyfta ett finger. Den populära kameran förbättras ständigt för att ge dig ännu bättre förutsättningar att ta riktigt grymma bilder och selfies.
Apple Airpods Gen3

Tillbehör från Apple

Många vill ha mer än än bara en schysst mobiltelefon. Apple har därför tagit fram en massa bra tillbehör som du kan använda till din iPhone. Välj först vilken mobil du vill skaffa. I kassan kommer du sen hitta tillbehör som passar din mobil. Vi har både Apple original-tillbehör och tillbehör från andra tillverkare. Finns det inga tillbehör i kassan beror det på att de är slut i lager.

Jämför iPhones

Svårt att veta vilken iPhone som passar dig? Här kan du jämföra funktioner hos de senaste modellerna.
En mobil på ett bord.

Byt in din gamla mobil och få rabatt

Se hur mycket pengar du kan få för din gamla mobil när du skaffar en ny. Samtidigt som du gör något bra för miljön. Det är vad vi kallar återwin-win!

Alla mobiler från Apple