Samsung-Galaxy-Watch6-40MM-gold-IQ---front.pngSamsung-Galaxy-Watch6-40MM-gold-IQ---R-side.pngSamsung-Galaxy-Watch6-40MM-gold-IQ---back.pngSamsung-Galaxy-Watch6-40MM-gold-IQ---L-side.png

Samsung Galaxy Watch6 4G

Håll koll på hjärta och puls med EKG, hitta sömnrutinerna med egen sömncoach, eller träna med vännerna. Med en Galaxy Watch6 har du alltid smarta verktyg för hälsa och välbefinnande till hands.

Färg

Guld

Material på boett

Välj storlek på boett

Välj betalning av klockan

Dela upp betalningen eller betala direkt
Kampanj! Skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch och få den första månaden utan extra kostnad. Sedan kostar det 45 kr/mån. Då kan du ringa och messa med klockan, utan att ha mobilen i närheten.

Totalt

119
kr/måninkl. moms

Totalt

119

kr/mån i 36 måninkl. moms

Smarta och mångsidiga hälsoverktyg

Samsung Galaxy Watch6 har funktioner som inspirerar till en mer hälsosam livsstil. Klockans sensorer håller koll på pulsen både under träningspassen och när du sover, så att du kan få personlig vägledning för bättre välbefinnande. Du kan också spåra din kroppsammansättning och få dagliga tips som tar dig närmare dina mål.

Plats för dina favoritappar

Med hjälp av Googles operativsystem Wear OS kan du skräddarsy din Galaxy Watch6 med ännu fler tränings- och hälsoappar, men också appar för navigering, musik och mycket mer. Självklart fungerar också Watch6 sömlöst med dina andra Samsung Galaxy-enheter inklusive mobiler och hörlurar.

Större, snabbare och lättare

Jämfört med föregångaren har Galaxy Watch6 20 % större urtavla utan att ta mer plats på handleden. Den har också uppgraderats med en ny supersnabb processor och ett mer kraftfullt batteri som räcker hela dagen. Batteriet kan dessutom snabbladdas på mindre än två timmar.

Lämna mobilen hemma

Skaffa ett eSIM till din Galaxy Watch6 så kan du även ringa, skicka SMS eller streama musik utan att ha mobilen i närheten.

Funktioner

PulsmätningJa
EKGJa
SömnspårningJa
KroppssammansättningJa
Route workout / Track back
VattentåligIP68, 5 ATM, MIL-STD-810H1
SnabbladdningJa

Modellbeskrivning

Boettens vikt40 mm: 28,7 gram / 44 mm: 33,3 gram
Boettstorlek40 mm: 40,4 x 38,8 x 9 mm / 44 mm: 44,4 x 42,8 x 9 mm
Skärmstorlek40 mm: 1,31 tum / 44 mm: 1,47 tum
SkärmtypSapphire crystal
Lagringskapacitet2 GB RAM + 16 GB lagring
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSJa
Bluetooth5.3
Batterikapacitet40 mm: 300 mAh / 44 mm: 425 mAh

Övrigt

I förpackningenGalaxy Watch6 med sportband i stilrent gummimaterial, laddningskabel, snabbstartsguide.