Samsung Galaxy Watch5 Pro 4GSportband

Galaxy Watch5 Pro är smartklockan för dig som vill ta träningen ytterligare en nivå. Den har dessutom många avancerade funktioner för hälsa och välbefinnande. Med upp till 80 timmars batteritid och boett tillverkad i titan med reptåligt Sapphire Crystal Glass kan du vara lugn när du tar med din nya Galaxy Watch på nästa äventyr!

Om klockan

Schysst design på insidan och utsidan

Urtavlans utseende bestämmer du själv - analogt eller digitalt, vintage eller modernt? Du väljer. Det kraftfulla 590 mAh-batteriet ger dig upp till 80 timmars batteritid, gott om tid att lyssna på dina favoritspellistor, poddar och program. Galaxy Watch5 Pro har det tåliga Sapphire Crystal-glaset som står emot stötar på ett bra sätt. Med det snabba och intuitiva gränssnittet OneUI kommer du enkelt och smidigt åt de appar och funktioner du använder mest.

Hälsa i fokus

Galaxy Watch5 Pro är utrustad med den avancerade 3-i-1 Samsung BioActive sensorn som används för att mäta EKG, kroppssammansättning och blodtryck. Med appen Sömnspårning får du dessutom hjälp att förstå och spåra dina sömnstadier för bättre sömn och nätter.

Din partner på löprundan

Låt den guida dig på löprundan. Med den nya funktionen Route Workout importerar du träningsrutter i GPX-format från mobilen till din klocka. När du kört rundan kan du sedan använda dig av Track Back för att komma tillbaka till startpunkten. Med funktionen Turn by turn-navigering och röst- eller vibrationsstyrning får du dessutom hjälp att hålla dig på rätt spår när du vandrar eller cyklar.

Lämna mobilen hemma

Skaffa ett eSIM till din Galaxy Watch så kan du ringa, SMSa och streama musik med klockan utan att du behöver ha mobilen i närheten.

Teknisk specifikation
Funktioner
PulsmätningJa
EKGJa
SömnspårningJa
KroppssammansättningJa
Route workout / Track backJa
VattentåligIP68
SnabbladdningJa
Modellbeskrivning
Vikt46.5 g
Boettstorlek45,4 x 45,4 x 10,5 mm
Skärmstorlek1.4 tum
DisplaySapphire crystal
Lagringskapacitet1,5 GB + 16 GB
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSJa
Bluetooth5.2
Batterikapacitet590 mAh
I förpackningen
I förpackningenGalaxy Watch5 Pro med Sportband i stilrent gummimaterial, laddningskabel, snabbstartsguide.
eSIM för smartwatch

Med eSIM för smartwatch kan du sms:a, ringa samtal, lyssna på musik och poddar var du än befinner dig utan att ha din mobil med dig. Har du ett mobilabonnemang hos Comviq kan du skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch för bara 45 kr/mån. Läs mer om eSIM.

Hörlurar på köpet
Galaxy Watch5 pro med buds
Välj färg
Svart
Material på boett
Storlek på boett
Välj delbetalning på din smartwatch
Totalt
164
kr/måni 36 mån
Minsta totalpris är 5904 kr

Hörlurar på köpet!
Just nu får du hörlurarna Galaxy Buds2 på köpet (värde 1690 kr) när du beställer Watch5 eller Watch5 Pro.

Hörlurarna levereras separat. Du beställer själv hem hörlurarna. Läs mer i mejlet som kommer när du beställt klockan.