Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB

iPhone 14 Pro Max är mobilen för dig som bara nöjer dig med det allra bästa. Med iPhone 14 Pro Max får du en maxad mobil, fullproppad med de senaste specifikationerna på alla områden. En stor och tålig mobil, med proffskameror som låter dig fota i råformat. Den hjälper dig om du är med om en bilolycka. Och har en skärm som låter dig spela och kolla på filmklipp i bästa kvalitet.

Om mobilen

Grym trippelkamera

Trippelkameran på iPhone 14 Pro Max är enastående. Den har en huvudkamera på hela 48 megapixlar, som gör att bilder kan beskäras, och ändå bibehålla den höga kvaliteten. Huvudkameran kan både ha en bräddvidd på 24 mm och 48 mm. Det finns även en lins för telefoto och en för ultravidvinkel. Fota med telefoto när du vill komma närmare ditt motiv, och använd ultravidvinkel när du vill få med mer i samma bild. Experimentera med spännande vinklar och upplev färgåtervigningen och alla detaljer.

icon camera iphone 14 pro max large 2x

iPhone 14 Pro Max med ny display

iPhone 14 Pro Plus har en rad nya funktioner. Dynamic Island och Always-On displayen är ett utrymme på högst uppe I skärmen, där du kan ta del av interaktivt innehåll, oavsett om du är på hemskärmen eller inne i olika appar. Du kan själv vara med och välja vad som ska visas. Är du sportintresserad kan du följa viktiga matcher. Är du ute på språng kan du se när din taxi kommer. Och det bästa är att du fortfarande ser innehållet, även medan du skriver SMS eller surfar runt på nätet.

dynamic island large

Snabba chippet A16

iPhone 14 Pro Max har utrustats med den snabba och moderna chippet A16 Bionic. Det har en sexkärnig processor, med två prestandakärnor och fyra effektivitetskärnor. Grafiken är femkärnig och den har en 16-kärnig Neural Engine. Oavsett hur mycket eller lite du kan om mobilchip, kommer du snabbt märka att iPhone 14 Pro Max är riktigt snabb och grym. Mycket tack vare A16.

chip icon bionic small 2x

Teknisk specifikation
Om modellen
Mått och vikt160,7 x 77,6 x 7,85 mm / 240 g
Skärmstorlek 6,7 tum
Skärmtyp och upplösningSuper Retina XDR-skärm, 2796 × 1290 px, 460 ppi
Minne128, 256, 512, 1000 GB + 6 GB RAM
Processor och operativsystemA16 Bionic
Batteri4323 mAh. Snabbladdning upp till 50% på 30 minuter med 20W-adapter (ingår inte). Trådlös laddning 7,5 W (Qi), 15 W (MagSafe).
Huvudkamera48 MP vidvinkel, 24 mm objektiv (f/1,78) + 12 MP ultravidvinkel, 13 mm objektiv (f/2,2) + 12 MP tele (f/2,8)
Frontkamera12 MP TrueDepth (f/1,9)
VideoInspelning av video i 4K, Cinematiskt läge, Dolby Vision HDR, optisk bildstabilisering, ljudzoom, True Tone-blixt, zooma under uppspelning, kontinuerligt autofokus för video.
Damm- och vattentåligIP68, tål vatten på 6 meters djup i 30 minuter.
Uppkoppling och anslutningar
Mobilnät4G och 5G
SIM-kortNano SIM och eSIM.
BluetoothBluetooth 5.3
3,5 mm hörlursuttagNej
AnslutningLightning
Övrigt
OperatörslåstNej
Garantitid1 år
I förpackningenMobil, USB-C till Lightning-kabel, dokumentation. Hörlurar och strömadapter ingår inte.
ÖvrigtAnsiktsigenkänning
Byt in din gamla mobil

Byt in din gamla mobil och få rabatt på din nya! Bra för plånboken, bra för miljön. Återwin-win! Se hur stor rabatt du kan få här.

Mobilabonnemang

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Välj bara hur mycket surf du behöver varje månad.

Spara surfen

I slutet av månaden sparas surfen du inte använt, så att den finns kvar när du verkligen behöver den. Du kan spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Om du har Mobilabonnemang 20 GB, kan du alltså spara upp till 40 GB. Tar surfen slut kan du enkelt köpa mer.

Fria utlandsminuter

I abonnemang från 195 kr/mån ingår ett visst antal utlandsminuter. Det betyder att du kan ringa från Sverige till över 40 länder utan att det kostar extra. Hur många utlandsminuter som ingår beror på vilket abonnemang du väljer.

Bra att veta

Det enda som kan tillkomma på din faktura är samtal till och från utlandet, SMS-köp, betalsamtal och liknande.

När du skaffar mobil med abonnemang får abonnemanget en bindningstid på 24 månader. Även om du väljer att delbetala mobilen i 36 månader.

Täckning

Surfa med 5G

Nu finns 5G hos Comviq! Nätet byggs hela tiden ut och kommer till fler platser. 5G ingår i abonnemang från 195 kr/mån. För att använda 5G-nätet behöver din mobil ha stöd för 5G. Självklart funkar 4G precis som vanligt.

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta.

Välj delbetalning av mobilen (månader)
Välj mobilabonnemang (GB)

Fria samtal, SMS och MMS. Spara surfen.

Totalt

  • 629
    kr/måni 36 mån
    Du sparar 871 kr på mobilen

Totalt

629
kr/måni 36 mån
Du sparar 871 kr på mobilen

Vi bjuder på:

5G-surf

Fri frakt

Spara surfen

Köp Comviqs produkter direkt på telefon Visa nummer. För hjälp klicka här