Kom igång med eSIM till din smartwatch

Så här kommer du igång med eSIM till din smartwatch.

Kampanj!

Just nu får du en månads kostnadsfritt eSIM för smartwatch. Därefter 45 kr/mån. Skaffa eSIM för smartwatch inom en månad för att ta del av kampanjen.

eSIM för smartwatch

Skaffa eSIM för smartwatch så kan du ringa och sms:a utan att ha mobilen i närheten. Tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch kostar bara 45 kr/mån och läggs till på din befintliga Comviq-faktura. För att kunna skaffa eSIM för smartwatch behöver du ett mobilabonnemang från Comviq. Comviq har stöd för Apple Watch och Samsung Galaxy Watch.

Apple Watch

Du behöver:
 • Comviq mobilabonnemang
 • En iPhone 8 eller senare, med iOS 16.2 eller senare
 • En Apple Watch (Series 4 eller senare) med watchOS 9.2 eller senare. Klockan måste ha stöd för eSIM.
Såhär skaffar du eSIM till din smartwatch:
 • Ladda ner Apple Watch-appen till din iPhone
 • Öppna appen i mobilen. Följ anvisningarna. I appen kan du beställa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch.
Funkar det inte att skaffa eSIM?
Säkerställ att du har senaste versionerna av operativsystemet, både i mobilen och klockan. Mobilen behöver ha iOS 16.2 och klockan behöver ha watchOS 9.2.

Samsung Galaxy Watch

Du behöver:
 • Comviq mobilabonnemang
 • En Galaxy Watch, Galaxy Watch3 eller Galaxy Watch4
 • En Galaxymobil från A, J, Note, S, eller Z-serien
Såhär skaffar du eSIM till din smartwatch:
 • Ladda ner Galaxy Wearable-appen till din Samsungmobil.
 • Koppla ihop mobilen med klockan via appen.
 • Klicka på Beställ tilläggsabonnemang eller Mobilnätverk > Beställ tilläggsabonnemang och följ anvisningarna.
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

Här kan du läsa om kampanjer med tillbehör på köpet.