Tanka ett kontantkort - så kan du ladda

Det finns flera sätt du kan ladda och fylla på på ditt kontantkort. Dessutom kan du tanka ett annat kontantkort än ditt eget. Då anger du bara det nummer som du vill tanka på.

Olika sätt att tanka och information

Välj en kategori

  1. Om kortet är oregistrerat behöver du först registrera kontantkortet.
  2. Gå sedan till Tanka.
  3. Skriv in det nummer du vill tanka.
  4. Välj vad du vill tanka och för hur mycket.
  5. Välj om du vill betala via kontokort eller Swish. Ange dina uppgifter och gå vidare.
  6. Du får ett SMS som bekräftar att tankningen är genomförd.
Tänk på att om du har slut på surf så behöver du koppla upp dig på wifi för att kunna tanka via www.comviq.se.

Om du inte redan gjort det, se till att ladda ner Comviq-appen! Logga sen in och börja tanka.Tänk på att om du har slut på surf så behöver du koppla upp dig på wifi för att använda appen.

Om du köpt ett värdebevis så följ instruktionerna på ditt värdebeviset.Om du vill fylla på någon annans nummer behöver du knappa in: *110*värdebeviskod*telefonnumret du vill ladda på# och sedan trycka på samtalsluren som du använder för att ringa.Exempel: *110*1122334455*0761122345#

Besök den närmaste av våra återförsäljare.Några exempel på återförsäljare är Pressbyrån, ICA, 7-Eleven, ATG-ombud och Circle K.

All extra surf som du köper går att använda på samma sätt inom EU/EES som hemma i Sverige så länge din prisplan funkar i den delen av världen.

Ditt mobilnummer står med på startpaketet som SIM-kortet kom i.Har du kopplat numret på Mitt Konto kan du även logga in där för att se se vilket mobilnummer som är kopplat till SIM-kortet.

Exakt vilka priser som gäller för den prisplan du har hittar du här.Du ringer med den prisplan du senast har laddat med.Om du inte har laddat på med en ny prisplan på 30 dagar går det över till prisplanen Bas och du behåller det saldot som är kvar.

Du kan kolla saldo genom att knappa in *111# och sen lur.Om du har kopplat numret på Mitt Konto kan du också se ditt saldo där.
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Håll koll på din surf

Inne på Mitt Konto kan du enkelt se hur mycket du har surfat och vad du har kvar.

Vanliga frågor

Med våra mobilabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Det ingår även surf inom EU/EES beroende på vilket abonnemang du har valt.Surf med 5G når hastigheter upp till 100 Mbit/s, det ingår i alla mobilabonnemang och allt du behöver är en mobil med stöd för 5G.

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.Om du befinner dig utomlands i övriga världen ringer du till en rörlig kostnad som läggs på din faktura i efterhand. Välj land ovanför på den här sidan för att se priser. Du kan också välja att köpa ett utlandspaket där utlandssamtal ingår. Har du abonnemanget GO behöver du ha +Saldo.Om du har något av våra största abonnemang eller kontantkort så ingår fria samtalsminuter till utlandet. Läs mer här.

Med Resesurf surfar du till ett dagligt fast pris. Varje dag (kl 00:00 svensk tid) får du 1GB surf. Detta för endast 79 kr per dag.

Om du vill ändra abonnemang gör du det enkelt inne i Mitt Konto eller i appen. När du är inloggad klickar du på “Välj annat abonnemang” och byter till det abonnemang du vill ha.

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Om du har ett mobilabonnemang kan du aktivera vår tjänst Maxpris via Mitt Konto. Då kan du själv bestämma ett maxbelopp för vad ditt abonnemang får kosta varje månad. Du kan till exempel välja att det inte ska kosta mer än den vanliga månadsavgiften, men också sätta ett lite högre maxpris.Ett bra sätt att skydda sig mot höga kostnader när du är utanför EU/EES är att använda våra Surfpaket. Med paketen får du billigast möjliga utlandssurf till ett fast pris. När surfen i paketet är slut väljer du själv om du vill köpa mer eller inte. Inom EU/EES ingår fri roaming för de flesta av våra abonnemang och kontantkort.

Här kan du läsa om kampanjer med tillbehör på köpet.