Skapa inlogg till Mitt Konto

När du blir abonnemangskund hos oss skapar vi ett konto till dig automatiskt. Om du vill kan du skapa ett konto själv, följ bara instruktionerna nedan:

1. Klicka på Mitt Konto
  2. Ange ditt personnummer och verifiera dig med Mobilt BankID.
  3. Följ de kommande instruktionerna som kommer dyka upp.

Ditt konto är nu skapat! Är du abonnemangskund hos oss kommer vi automatiskt att hämta in alla dina tjänster och produkter och lägga till dem på ditt konto. Är du kontantkortskund behöver du lägga till ditt mobil- eller surfnummer för att komma åt dina detaljer:

1. Logga in på Mitt Konto
  2. Klicka på "lägg till nummer" i vänstermenyn.
  3. Skriv in ditt mobil- eller surfnummer och klicka på skicka.
  4. Det skickas nu en kod via SMS till det nummer du har angett
  5. Ange SMS-koden och klicka på spara
Obs!

När vi skapade ett konto till dig så skickade vi ut ett mejl med en bekräftelselänk. Om du har glömt att klicka på länken och den har slutat att fungera behöver du skapa ett nytt konto med samma mejladress som du angav vid din beställning.