Comviqs allmänna och köp-/leveransvillkor

I villkoren hittar du all information kring vad som gäller vid ett köp av en produkt eller tjänst av Comviq. Det är villkor samt övriga handlingar som utgör del av parternas överenskommelse såsom avtal, tjänstebeskrivning, produktbeskrivning, beställning, orderbekräftelse mm.

Villkorsdokumentet är i PDF-format. Du laddar ner det genom att klicka på länken nedan, alternativt högerklicka och välj sedan "Ladda ner".

Comviq allmänna villkor