Kom igång som ny kontantkortskund

Det ska inte vara så komplicerat att komma igång med kontantkort. Därför har vi nedan försökt skapa en enkel Kom igång-guide där du får information om ditt SIM-kort, hur du tankar och lite annat smått och gott.

1. Kolla status på din leverans

Beställning Comviq Du kan enkelt följa din leverans och se status på den direkt här på comviq.se. Har du redan fått din leverans? Fortsätt då till steg 2.

2. Sätt in ditt SIM-kort i mobilen

Vi skickar alltid ut ett trippel-SIM som passar alla tänkbara mobiler, gamla som nya. Du trycker enkelt ut den storlek som passar just din mobil. Spara de andra delarna, de kan komma till användning om du någon gång behöver byta mobil.

3. Kom igång med Mitt Konto

Kontantkort - Kom igång På Mitt Konto kan du bland annat se dina tidigare tankningar, uppgradera din prisplan och ändra inställningar för röstmeddelanden och maxtak.

Beställt kontantkort och mobil?

Vi skapar ett konto automatiskt till dig. Uppgifter för inloggning skickas till dig på mejl.

Om du inte kan hitta dina inloggningsuppgifter kan du klicka på "Glömt ditt lösenord?" så återställer du ditt lösenord. Funkar inte det behöver du skapa ett nytt konto.

Beställt bara kontantkort?

Du måste skapa ett konto själv och lägga till ditt nya nummer, när du fått ditt nya SIM-kort levererat.

4. Aktivering av ditt nya SIM-kort

Nummerflytt från annan operatör?

Aktivering av det nya SIM-kortet sker automatiskt 7 dagar efter din beställning. Det beror på att du alltid ges 14 dagar ångerrätt på ditt köp. Flyttar du från Tele2 aktiveras SIM-kortet automatiskt efter 5 arbetsdagar. Du kan själv aktivera ditt SIM-kort i förväg, på Mitt Konto.

Valt ett nytt nummer?

Aktivering av ditt SIM-kort sker automatiskt direkt när vi behandlar din beställning. När du får hem ditt kontantkort är det bara att sätta in det i mobilen och göra din första tankning.

5. Tanka utan saldo!

Du kan tanka även om du inte har någon surf. Gå bara in på comviq.se eller ladda ner vår app för iPhone och Android-mobiler.

6. Tanka snabbt och smidigt i vår app

Alla våra kunder surfar gratis i Comviq-appen. I appen kan du även hålla stenkoll på din förbrukning och ditt saldo. Ladda ner och testa!