Nya Galaxy S21 FE

Nya Galaxy S21 FE med ett grymt billigt
mobilabonnemang. Från 445 kr/mån!

Nyhet! Galaxy S21 FE

2021 lanserade Samsung sin första FE-modell som en vidareutveckling på Galaxy S20-serien. Nu är uppföljaren här! Galaxy S21 FE har supersnabb processor, 120 Hz ultraresponsiv skärm, proffsig trippelkamera och ett schysst batteri som räcker hela dagen.

Skaffa den idag och få hörlurarna Galaxy Buds Live på köpet (värde 1 890 kr) – erbjudandet gäller t.o.m. 31 januari 2022.

Samsung Galaxy S21 FE
Galaxy Flip3

Liten eller stor? Du bestämmer.

Galaxy Z Flip3 är en mobil som i ihopfällt läge är en liten och smidig mobil som får plats nästan överallt. Fäll upp den och du har helt plötsligt en 6,7” stor mobil med supersnabb skärm.

Skaffa Samsung Galaxy Z Flip3

Öppna upp för fler möjligheter

Med nya Galaxy Z Fold3 får du det bästa av två världar. Stängd är det en snabb och smidig mobil. Öppna upp den och du har en kraftfull surfplatta som är perfekt får både jobb och spel.

Skaffa Samsung Galaxy Z Fold3
Galaxy Watch Fold3
Samsung Galaxy smartklockor

Nästa generations smartklockor

Med nya Samsung Galaxy Watch4 och Classic4 är framtidens smartklockor här. Fullproppade med roliga och smarta funktioner, samtidigt som de är snygga att visa upp.

Läs mer
Vanliga frågor
Hur lång är leveranstiden?

Några färger och minnesstorlekar har nu lite längre leveranstid. Beräknad leveranstid ser du när du ska beställa samt i bekräftelsemejlet.

Kan man skaffa de nya Samsung-mobilerna med student/senior-abonnemang?
Hur lång är bindningstiden?

Bindningstiden är 24 månader.

Hur får jag erbjudandet med Youtube Premium?

För att få Youtube Premium går du till youtube.com/premium/samsung eller så öppnar du din Youtube-app och loggar in med ditt Google-konto. Klicka på ”Prova gratis” och fyll i den nödvändiga informationen. Klicka på ”köp” för att få din kostnadsfria provperiod. Tänk på att om Youtube Premium abonnemanget inte sägs upp före avslutad provperiod debiteras du därefter automatiskt 149 kr/månad.

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.