Galaxy S24-serien

Samsung

Skaffa det senaste från Samsung Galaxy-serien tillsammans med ett billigt mobilabonnemang.

Senaste Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 Ultra I ljusgrå med tillhörande pennan S Pen

Om Samsung

Sedan 2009 har Samsung sålt sina populära Galaxy-mobiler och de är idag världens största mobiltelefontillverkare. Det betyder också att de har modeller i flera olika prisklasser, där den hyllade Galaxy S-serien är den mest avancerade.
Galaxy AI är här

Galaxy AI är här

Tillsammans med Galaxy S24-serien kommer också Galaxy AI med en rad smarta funktioner som låter dig släppa loss din kreativitet och produktivitet. Sök till exempel direkt i bilder och videor, få tips om förbättringar i kameran, eller låt AI sammanfatta dina anteckningar.

Nästa generations smartklockor

Samsung Galaxy Watch6-serien är fullproppad med roliga och smarta funktioner, samtidigt som de är snygga att visa upp. Håll koll på hälsan och ta träningen till nästa nivå med de inbyggda apparna. Komplettera med ett eSIM till klockan så kan du dessutom lämna mobilen hemma.
Galaxy S24-serien

Samsungs nya mobiler

Varje år släpper Samsung nya spännande Galaxy-mobiler och de blir hela tiden mer kraftfulla och roliga att använda. Samsung använder Googles operativsystem Android och den smarta assistenten Bixby hjälper dig med allt från att hitta en restaurang i närheten till att översätta text i realtid med hjälp av mobilkameran.
Samsung Galaxy Fold5

Jämför Samsung Galaxy

Svårt att välja vilken Samsung Galaxy som passar dig? Här kan du jämföra funktioner hos de senaste Samsung-mobiler som vi har på Comviq.

Alla mobiler från Samsung