1. Hem
  2. Erbjudanden
  3. Mobilen pa kopet

Mobilen på köpet

Skaffa abonnemang och få en schysst mobil på köpet
Vanliga frågor
Vilka mobiler kan jag få på köpet?

Här på sidan ser du vilka mobiler som du kan få på köpet när du skaffar ett abonnemang.

Gäller erbjudandet för alla kunder?

Ja, erbjudandet gäller både för nya och befintliga kunder. Om du har bindningstid kan du skaffa en ny mobil i kampanjen när du har mindre än 30 dagar kvar av bindningstiden.

När levereras min nya mobil?

Många mobiler levereras inom 1-3 arbetsdagar, men vissa mobiler har längre leveranstid. Leveranstiden ser du innan du klickar på "Beställ nu" samt i kassan på steg 3 (leverans).

Hur mycket surf behöver jag?

Hur mycket surf du behöver beror på hur mycket du använder din mobiltelefon och vad du gör på mobilen. Det skönaste är att ha ett abonnemang med så pass mycket surf att du aldrig behöver tänka på att den kan ta slut. Spara surfen ingår i alla abonnemang du kan skaffa tillsammans med en mobil. Det innebär att surfen du inte använt sparas. Du kan ha lika mycket sparad surf som ingår i ditt abonnemang. Har du Mobilabonnemang 15 GB, kan du spara ytterligare 15 GB och ha totalt 30 GB.

Rörligt material, som videos, drar mer surf än en text. Använder du sociala medier, tittar på videor och lyssnar på poddar, rekommenderar vi ett större abonnemang än om du bara använder mobilen för att mejla och göra bankärenden.

Ju mer surf du väljer i ditt abonnemang, desto bättre mobil får du på köpet.

Är det någon bindningstid?

När du skaffar mobilabonnemang med mobil på köpet får mobilabonnemanget en bindningstid på 24 månader.

Hur vet jag om jag har bindningstid hos Comviq?

I appen och på Mitt Konto ser du om du har någon bidningstid.