Bredband för 95 kr

LOCO-pris!

  • Ingen bindningstid
  • Fri startavgift
  • Snabbt via fiber

Skaffa bredband 100 för 95 kr/mån i tre månader. Erbjudandet gäller t.o.m 26 oktober 2021.

Testa om du kan ha Comviq via fiber

Se vilka hastigheter du kan ha

Hämta folkbokföringsadress
eller

Välj hur snabbt bredband du vill ha

Välj hastighet (Mbit/s)
kr/mån
  • Ingen bindningstid
  • Fri startavgift
  • Snabbt via fiber
Vanliga frågor
Hur avslutar jag mitt gamla bredband?

Kontakta din nuvarande operatör och informera dem om att du skulle vilja avsluta ditt abonnemang. Glöm inte att fråga om du måste skicka tillbaka din router.

Kan jag använda routern jag redan har?

Ja, du kan använda din nuvarande router. Däremot rekommenderar vi att skaffa vår router då vi enklare kan hjälpa dig om det skulle bli något problem med routern.

Jag ska flytta, hur gör jag?

Skriv in adressen du ska flytta till i fältet ovanför på den här sidan för att se om vi kan leverera bredband till dig. Är du befintlig bredbandskund som ska flytta ber vi dig kontakta vår kundservice, så kan de hjälpa dig att ändra adress för ditt bredbandsabonnemang.

Kan jag byta till en annan hastighet senare?

Ja! Du kan ändra hastighet, både upp och ner, när du vill.

Vad är uppladdningshastigheten?

Uppladdningshastigheten skiljer sig beroende på var du bor. Skriv in ditt personnummer, eller din adress, i fältet ovanför på den här sidan för att se vilken uppladdningshastighet du kan ha där du bor.

Vad är Surfgaranti?

Du som har både mobil- och bredbandsabonnemang hos Comviq har alltid Surfgaranti. Detta innebär att om din bredbandsuppkoppling krånglar ger vi dig 50 GB extra i mobilen, så att du kan maxa surfen under tiden vi löser din bredbandsuppkoppling. Du får även automatiskt 50 GB extra surf när du köper ditt bredband från Comviq för att du ska känna dig trygg vid bytet från din gamla operatör.

Vad är Comhem Play+?

Comhem Play+ är en streamingtjänst där du kan se populära serier och filmer. Titta på unikt innehåll i mobilen, datorn eller i din tv i hela EU. För att ta del av erbjudandet behöver du som står som ägare av mobil- eller bredbandsabonnemanget gå till comhemplay.se och verifiera dig med BankID.

Välj sen att lägga till Comhem Play+ på din Comviq-faktura eller koppla den till ett betalkort. Självklart kommer vi inte att fakturera någonting under det första året (ord. pris 89 kr/mån).