Samsung-Galaxy-Watch6-Classic-43MM-black-IQ---front.pngSamsung-Galaxy-Watch6-Classic-43MM-black-IQ---R-side.pngSamsung-Galaxy-Watch6-Classic-43MM-black-IQ---back.pngSamsung-Galaxy-Watch6-Classic-43MM-black-IQ---L-side.png

Samsung Galaxy Watch6 Classic 4G

Watch6 Classic har samma smarta funktioner för hälsa och träning som Watch6. Den har också en stilren, klassisk design och den största skärmen hittills på en Galaxy Watch. Du navigerar smidigt i klockan med boettens roterande ring.

Färg

Svart

Material på boett

Storlek på boett

Betalning på din smartwatch

Välj hur du vill dela upp betalningen
eSIM för smartwatch Skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch och få den första månaden utan extra kostnad. Sedan kostar det 45 kr/mån. Då kan du ringa och messa med klockan, utan att ha mobilen i närheten. Läs mer om eSIM för smartwatch.

Fri frakt

Totalt

152
kr/måninkl. moms

Totalt

152
kr/mån i 36 måninkl. moms
Fri frakt
14 dagars ångerrätt

Smarta funktioner och klassisk design

Galaxy Watch6 Classic har en elegant och stilren design som passar för alla tillfällen. Du bestämmer själv om urtavlan ska se ut som en klassisk klocka eller ha rörlig grafik. Det finns många utseenden att välja mellan. Dessutom är urtavlan större och enklare att använda jämfört med föregångaren, men skärmens storlek beror på att ramen blivit mindre – klockan är lika smidig som tidigare.

En egen sömn- och träningscoach

Oavsett dina träningsambitioner har Galaxy Watch6 Classic alla verktyg du behöver för att förbättra hälsa och välbefinnande. Personliga pulszoner hjälper dig att få ut det mesta av din träning och det nya sömncoachingsprogrammet kan ge dig bättre sömnvanor. Förutom kraftfulla inbyggda sensorer och appar kan du också skräddarsy upplevelsen med ett stort antal tredjepartsappar via operativsystemet Google Wear OS.

Snabbare processor och större batteri

Kombinationen av ett kraftfullt batteri och en ännu mer effektiv processor än föregångaren betyder att du kan hålla igång länge utan avbrott med Galaxy Watch6 Classic. Dessutom har klockan en snabbladdningsfunktion som laddar fullt på mindre än två timmar.

Lämna mobilen hemma

Välj till ett eSIM till din Galaxy Watch6 Classic så kan du lämna mobilen hemma under träningspasset. Då kan du ringa, skicka SMS eller streama musik även utan att ha mobilen i närheten.

Funktioner

PulsmätningJa
EKGJa
SömnspårningJa
KroppssammansättningJa
Route workout / Track back
VattentåligIP68, 5 ATM, MIL-STD-810H1
SnabbladdningJa

Modellbeskrivning

Boettens vikt43 mm: 52 gram / 47 mm: 59 gram
Boettstorlek43 mm: 42,5 x 42,5 x 10,9 mm / 47 mm: 46,5 x 46,5 x 10,9 mm
Skärmstorlek43 mm: 1,31 tum / 47 mm: 1,47 tum
SkärmtypSapphire crystal
Lagringskapacitet2 GB RAM + 16 GB lagring
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSJa
Bluetooth5.3
Batterikapacitet43 mm: 300 mAh / 47 mm: 425 mAh

Övrigt

I förpackningenGalaxy Watch6 Classic med Ridge-sportband i stilrent gummimaterial, laddningskabel, snabbstartsguide.