Sparskola

Lär dig Karims 6 bästa spartips och få mer pengar kvar i plånboken.
Familj utanför comviq-kiosk

Samla familjen & surfen

Känner du en viss oro över mobilräkningen som ska betalas varje månad? I de flesta familjer finns det lika många mobilräkningar att betala som antal familjemedlemmar. Sänk kostnaderna och samla familjens alla abonnemang på en enda faktura. Skaffa ett huvudabonnemang (295 kr/mån) och lägg till familjeabonnemang för bara 145 kr/mån per abonnemang. Bjud in vänner och familj som medlemmar - alla får 40 GB surf var!
  • Ingen bindningstid
  • Alla får 40 GB surf
  • Fria samtal, SMS och MMS
En familj betyder en faktura. Psst… du bestämmer själv vilka som ingår i din familj.
Karim sitter tillbakalutad i en stol utanför kiosken och kollar nöjt på sin mobil.

Dubbel surf, dubbelt så bra!

Har du både bredband och mobiltelefoni hos oss? Grattis! Då kommer vi att dubbla surfen som ingår i ditt abonnemang helt utan extra kostnad. Denna förmån aktiveras automatiskt och gäller även om du har bredband hos våra systerföretag Tele2 eller Boxer. För att du ska få dubbel surf kostnadsfritt krävs att:
  • Du har ett mobilabonnemang (Go ingår ej) hos Comviq
  • Du har bredband från Comviq eller Tele2.
  • Produkterna behöver stå på samma personnummer.
Dubbelt så bra, eller hur?
En mobil på ett bord.

Panta luren

Har du också en gammal mobil som bara ligger hemma och skräpar i byrålådan? Byt in din gamla mobil och få rabatt på månadskostnaden när du skaffar en ny, samtidigt som du gör något bra för miljön! Värdera – Se hur mycket rabatt du kan få för din gamla mobil. Återvinn – När du byter in din gamla mobil mot en ny kommer du få hem en kartong och en fraktsedel att skicka in den med. Nytt liv – Mobilen fixas så att den kan användas på nytt, eller så återvinns material. Vi dubbelkollar alltid skicket och stämmer av värderingen. Den nya lägre månadskostnaden visas på din faktura. Återwin-win, både bra för plånkan och för miljön!
Karim surfar på sanddynorna.

Spara surfen

Du som har ett mobilabonnemang hos Comviq kan spara surfen du inte använt till nästa månad. Och nästa. Det sker automatiskt. Du behöver inte göra någonting. Du kan spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Har du till exempel 40 GB surf i månaden kan du spara ytterligare 40 GB och därmed ha totalt 80 GB i ditt abonnemang.
  • Din oanvända surf har ingen tidsbegränsning. Du kan spara den i all evighet.
  • Du kan spara surfen med mobilabonnemanget 10 GB och uppåt. Är du student eller senior kan du spara din oanvända surf med mobilabonnemangen Student/Senior 20 GB och uppåt.
Spara din surf, och använd den när den behövs.
Karim står utanför kiosken med kompisarna omkring sig.

Slipp dyra överraskningar

Du som har abonnemang hos Comviq kan med hjälp av tjänsten Maxpris slippa överraskningar och dyra kostnader. Du lägger ett tak på abonnemanget och kan inte spendera mer än så. Det betyder att du kan göra utlandssamtal, SMS-köp och betalsamtal upp till det taket. Dina fria samtal, SMS och MMS inom Sverige är självklart fortfarande kvar. Du slår på den på Mitt konto. Maxpris hjälper dig att hålla koll!

Schyssta deals!

Psst… Ska du förlänga ditt abonnemang eller är på jakt efter ett nytt?
  • Är du student eller över 55 år har vi alltid student- och seniorrabatt på våra mobilabonnemang.
  • Comviq har regelbundet erbjudanden där mobilen ingår när du tecknar/förlänger abonnemang. Du betalar exakt lika mycket som om du skulle teckna abonnemanget separat. För dig som vill fynda en ny mobil till riktigt bra pris, kolla in Månadens mobil och gör en extra bra deal på några av våra mest populära mobiler från bland annat Apple, Samsung och Xiaomi.
Håll utkik!