Glömt att betala faktura

Har du glömt att betala din faktura behöver du betala den så fort som möjligt. Det snabbaste sättet att betala en sen faktura är att registrera autobetalning via kort inne på Mitt Konto. Din betalning registreras direkt och ditt abonnemang börjar fungera som vanligt igen.

Vad händer om jag glömmer att betala min faktura?

Om din faktura inte är betald på förfallodagen påminner vi dig alltid via SMS. Kommer betalningen inte in efter det får du påminnelse via brev (vår påminnelseavgift är 60 kr) samt ytterligare SMS-påminnelser. Därefter stängs abonnemanget av och efter tre arbetsdagar skickas slutligen fakturan vidare till inkasso.

Avgiften läggs alltid på din faktura månaden efter du varit sen. Du kan alltid se status på din faktura inne på Mitt Konto eller i Comviq-appen.

Något annat?

Chatta med oss

Tisdag - Fredag: 09.00 - 17.00

Lördag: 09.00 - 15.00

Chatten är stängd

Mejla oss

Få svar inom 3-4

arbetsdagar.

Ring oss

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00