Ladda ett kontantkort

Det finns flera sätt du kan ladda på ditt kontantkort. Dessutom kan du ladda ett annat kontantkort än ditt eget. Då anger du bara det nummer som du vill tanka på. Tänk på att det kan ta en liten stund innan laddningen går igenom!

Ladda kontantkort på Comviq.se
  1. Klicka på comviq.se/tanka
  2. Skriv in det nummer du vill tanka
  3. Välj vad du vill tanka och för hur mycket
  4. Välj om du vill betala via kontokort eller internetbank. Ange dina uppgifter och gå vidare
  5. Du får ett SMS som bekräftar att tankningen är genomförd

Tänk på att det kan ta en liten stund innan tankningen går igenom!

Ladda i vår app

Om du inte redan gjort det, se till att ladda ner Comviq-appen! Där hittar du en massa bra information, får en enkel översikt över dina tjänster och kan ladda ditt kontantkort på nolltid. Här har du länk till iOS och för Android hittar du här. Logga sedan in och börja tanka!

Ladda via Internetbank

Gå in på din internetbank. Välj vilket mobilnummer du vill fylla på och från vilken operatör och sedan vilket belopp du vill ladda på med. Har du frågor angående betalning med internetbanken, kontakta då din bank.

Ladda med ett värdebevis

Följ instruktionerna på ditt värdebevis. Om du vill fylla på någon annans nummer behöver du slå *110*värdebeviskod*telefonnumret du vill ladda på# och sedan på samtalsluren som du använder för att ringa. Exempel: *110*1122334455*0761122345#

Besök våra återförsäljare!

Besök den närmaste av våra 19 000 återförsäljare! Några exempel på återförsäljare är Pressbyrån, ICA, 7-Eleven.

Extra surf inom EU och EES-länderna

All extra surf som du köper går att använda på samma sätt inom EU/EES som hemma i Sverige så länge din prisplan funkar i den delen av världen.

Att tänka på!
  • Max 3 tankningar/försök per dag
  • Max 600 kr/vecka
  • Max 20 tankningar/månaden
  • Max 4000 kr/månaden
  • Det går att tanka upp till 5 nummer från ett kontokort per månad
Jag vill tanka mitt kontankort men vet inte vilket mobilnummer det har

Ditt mobilnummer står med på startpaketet som SIM-kortet kom i. Har du kopplat numret på Mitt Konto kan du även logga in där för att se se vilket mobilnummer som är kopplat till SIM-kortet.

Priser

Exakt vilka priser som gäller för den prisplan du har hittar du här. Du ringer med den prisplan du senast har laddat med. Om du inte har laddat på med en ny prisplan på 30 dagar går det över till prisplanen Bas och du behåller det saldot som är kvar.

Kolla ditt saldo enkelt!

Du kan se vilken prisplan du har på Mitt Konto eller genom att trycka *111# och sen lur.

Om det skulle uppstå något problem, tveka inte att kontakta oss!