Samsung_Galaxy_Watch7_40MM_cream_framsida.pngSamsung_Galaxy_Watch7_40MM_cream_HVinkel.pngSamsung_Galaxy_Watch7_40MM_cream_baksida.pngSamsung_Galaxy_Watch7_40MM_cream_VVinkel.png

Samsung Galaxy Watch7 4G

Med Watch7 har du en personlig AI-coach på handleden som hjälper dig att lyckas med träningen, hitta rätt sömnrutiner och förenkla vardagen.

Färg

Vit

Välj storlek på boett

Välj betalning av klockan

Dela upp betalningen eller betala direkt
Kampanj! Skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch och få den första månaden utan extra kostnad. Sedan kostar det 45 kr/mån. Då kan du ringa och messa med klockan, utan att ha mobilen i närheten.

Totalt

91
kr/måninkl. moms

Totalt

91

kr/mån i 36 måninkl. moms

Personlig coach med Galaxy AI

Galaxy Watch7 är utrustad med kraftfulla Galaxy AI-funktioner som ger dig full koll på din hälsa och dina träningsrutiner. Ju mer du använder klockan, desto mer lär den sig om dina vanor och kan anpassa coachningen med skräddarsydda planer och mål. Dessutom kan Galaxy AI hjälpa dig i vardagen med praktiska saker som diktering och automatisering av meddelandesvar.

Maxad träning och bättre sömnvanor

Sensorerna i Galaxy Watch7 håller hela tiden koll på din puls och hjälper dig att skapa personliga pulszoner så att du kan få ut mer av din träning. Utmana dig själv i en tuffare zon eller träna i egen takt i en lugn zon – du bestämmer! Du kan också förbättra förutsättningarna för träning och hälsa genom sömnanalys med Galaxy AI, som i kombination med Samsung Health-appen utformar ett schema för bättre nattvila och mer energi.

Nya och förbättrade sensorer

På insidan har Watch7 uppgraderats med ett nytt 3 nm-chipp med bättre prestanda och lägre energiförbrukning, vilket garanterar smidig användning och bra batteritid. Även sensorerna har förbättrats och förfinats jämfört med föregångaren. Bland annat är BioActive Sensor nu tre gånger känsligare och ger mer exakt pulsmätning för analys av Galaxy AI.

Skaffa eSIM och lämna mobilen hemma

Med eSIM till din Galaxy Watch7 kan du även ringa, skicka SMS eller streama musik utan att ha mobilen i närheten.

Funktioner

PulsmätningJa
EKGJa
SömnspårningJa
KroppssammansättningJa
Route workout / Track back
VattentåligIP68, 10 ATM, MIL-STD-810H
SnabbladdningJa

Modellbeskrivning

Boettens vikt40 mm: 28,8 gram / 44 mm: 33,8 gram
Boettstorlek40 mm: 40,4 x 40,4 x 9,7 mm / 44 mm: 44,4 x 44,4 x 9,7 mm
Skärmstorlek40 mm: 1,31 tum / 44 mm: 1,47 tum
SkärmtypSapphire Glass
Lagringskapacitet32 GB
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSJa
Bluetooth5.3
Batterikapacitet40 mm: 300 mAh / 44 mm: 425 mAh

Övrigt

I förpackningenGalaxy Watch7 med sportband i stilrent gummimaterial, laddningskabel, snabbstartsguide.