Apple Watch UltraHavsband

Apple Watch Ultra – Havsband är en riktigt bra klocka från Apple, som passar speciellt bra för dig som gillar vattensportet. Den är vattentät och funkar att ha utanpå en våtdräkt. Med apparna Oceanic+ och Djup får du tillgång till massa bra funktioner.

Om klockan

Ett smidigt armband som passar i vatten

Apple Watch Ultra – Havsband har ett armband som är både mjuk och flexibelt. Det är tillverkat av fluorelastomer-gummi. Armbandet passar dig som gillar vattensporter och dykning. Tack vare förlängningen kan du använda armbandet ovanpå en tjock våtdräkt. Armbandets titanspänne har en titanögla som kan justeras med fjäderlås. Det fäster man i armbandets gummirör. Spännet är utvecklat och tillverkat för att sitta supersäkert.

Dyk med Apple Watch Ultra - havsband

Apple Watch Ultra uppfyller kraven i den internationella standarden för dykutrustning EN13319. Tillsammans med appen Oceanic+ har du en grym och lättanvänd dykdator på armen. Med appen Djup kan du se tiden och många viktiga parametrar över vattnet, som aktuellt djup, vattentemperatur och vilket maxdjup du varit nere på. Programmera aktiveringsknappen att starta Djup-appen eller ställa in kompassriktningen när du dyker.

Fördelar inom hälsa

Apple Watch Ultra har en ny temperaturavläsning som kan mäta temperaturförändringar även under natten. Den hjälper också till att hålla koll på din sömn och blodets syrenivå. EKG-appen kan upptäcka problem med hjärtat. Klockan kan också upptäcka om du har ovanligt låg eller hög puls, eller om hjärtat slår oregelbundet. Med Apple Watch Ultra lär du känna din kropp bättre.

Apple Watch Ultra med Apple Pay

Apple Watch Ultra har stöd för Apple Pay, vilket gör att du slipper plocka fram plånboken när det är dags att betala. Håll bara fram och blippa klockan. Enkelt, eller hur?

Apple Watch Ultra - Havsband med eSIM

Apple Watch Ultra har stöd för eSIM. Skaffa ett tilläggsabonnemang direkt i klockan, så kan du lämna mobilen hemma när du ska iväg. Då funkar det att ringa och messa med klockan. Du kan också använda kartor och ladda ner appar direkt i din klocka.

Apple Watch Ultra kräver en iPhone 8 eller senare med iOS 16 eller senare

Teknisk specifikation
Funktioner
Appen EKGJa
Appen Syrenivå i blodetJa
Temperatur­avläsningJa
Varningar om oregelbunden rytmJa
Varningar vid låg och hög pulsJa
VattentåligVattentålig ner till 100 m
DjupmätareJa
Sensor för vattentemperaturJa
Modellbeskrivning
Boettens vikt61,3 g
Boettstorlek49 x 44 x 14,4 mm
Skärmstorlek410 x 502
SkärmtypRetina LTPO OLED-skärm som alltid är på
Lagringskapacitet32 GB
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSGPS + Cellular
Bluetooth5.0
BatteritidUpp till 18 timmar med mobiluppkoppling, upp till 36 timmar utan.
I förpackningen
I förpackningenApple Watch Ultra, armband/loop, magnetisk snabbladdningskabel med usb-c-kontakt
eSIM för smartwatch

Med eSIM för smartwatch kan du sms:a, ringa samtal, lyssna på musik och poddar var du än befinner dig utan att ha din mobil med dig. Har du ett mobilabonnemang hos Comviq kan du skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch för bara 45 kr/mån. Läs mer om eSIM.

Apple Watch Ultra med havsband i midnatt
Välj färg
Midnatt
Material på boett
Storlek på boett
Välj delbetalning på din smartwatch
Totalt
305
kr/måni 36 mån
Minsta totalpris är 10980 kr

Kampanj!

Just nu får du 3 fria månader med eSIM för smartwatch (skaffas genom klockan, senast 19 juni). Läs mer om hur du skaffar eSIM för smartwatch.