Apple Watch Ultra 2 4GTerrängloop M/L

Den mest kraftfulla och robusta versionen av Apple Watch har blivit ännu bättre. Det specialutvecklade S9 SiP-chippet i Apple Watch Ultra 2 betyder fler smarta funktioner, som dessutom är lättare än någonsin att använda på den otroligt ljusstarka skärmen.

Skaffa Watch Ultra 2 med terrängloop M/L om du vill ha ett flexibelt, tunt och stilrent armband. Passar handleder med 180–220 mm i omkrets.

Om klockan

Precis så robust som den ser ut

Apple Watch Ultra 2 uppskattar en utmaning lika mycket som du. Den tål vatten ner till 100 meters djup, är dammtät enligt IP6X och redo för extrema temperatur- och höjdvariationer. Boetten, som är tillverkad av lättviktigt och hållbart titan, har upphöjda kanter som skyddar det starka safirglaset mot stötar.

Gör den till din med en terrängloop i din storlek och favoritfärg. Armbandet terrängloop är enkelt att justera när du tränar. Den vävda nylonen är flexibel och gör det enkelt att hitta en perfekt passform för varje tillfälle.

Mer kraft från S9 SiP

Apples egenutvecklade systemkrets S9 SiP har 60 % fler transistorer jämfört med föregående generation och dubbelt så snabb maskininlärning. Det betyder att Apple Watch Ultra 2 kan säkra din integritet genom att behandla hälso- och träningsdata direkt på din handled, utan att ta omvägen vi molnet. Det snabba chippet gör det också möjligt att styra watchOS-funktionerna med den smarta gesten dubbeltryck.

En lysande träningspartner

En annan nyhet i Apple Watch Ultra 2 är att skärmen blivit mer ljusstark. I direkt solljus förblir skärmen läsbar genom upp till 50 % högre ljusstyrka än föregångaren. I nattligt ljus sänks istället ljusstyrkan till ett minimum så att skärmen är synlig utan att störa.

Komplettera med eSIM

Watch Ultra 2 blir ännu mer kraftfull när du kopplar upp den med ett eSIM från Comviq. Då kan du ringa, svara på sms och uppdatera träningsdata utan att ha mobilen med dig.

Apple Watch Ultra kräver en iPhone 8 eller senare med iOS 16 eller senare

Teknisk specifikation
Funktioner
Appen EKGJa
Appen Syrenivå i blodetJa
Temperatur­avläsningJa
Varningar om oregelbunden rytmJa
Varningar vid låg och hög pulsJa
VattentåligVattentålig ner till 100 m
HöjdmätareJa
Sensor för vattentemperaturJa
Modellbeskrivning
Boettens vikt61,4 g
Boettstorlek49 x 44 x 14,4 mm
Skärmstorlek410 x 502
SkärmtypRetina LTPO OLED-skärm som alltid är på, ljusstyrka upp till 3000 nits. Lägsta ljusstyrka 1 nits.
Lagringskapacitet64 GB
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSGPS + Cellular
Bluetooth5.3
BatteritidUpp till 36 timmar, upp till 72 timmar i strömsparläge
I förpackningen
I förpackningenApple Watch Ultra 2, armband/loop, magnetisk snabbladdningskabel med usb-c-kontakt.
eSIM för smartwatch

Med eSIM för smartwatch kan du sms:a, ringa samtal, lyssna på musik och poddar var du än befinner dig utan att ha din mobil med dig. Har du ett mobilabonnemang hos Comviq kan du skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch för bara 45 kr/mån. Läs mer om eSIM.

Apple Watch Ultra 2 Terrängloop blå svart front
Välj färg
Blå/Svart
Material på boett
Storlek på boett
Välj delbetalning på din smartwatch
Totalt
319
kr/måni 36 mån
Minsta totalpris är 11484 kr

Kampanj!

Skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch och få den första månaden utan extra kostnad. Sedan kostar det 45 kr/mån. Då kan du ringa och messa med klockan, utan att ha mobilen i närheten.