Svart bakgrund
Begränsat till 100 st

Mystery Box

Vår Mystery Box är slut för den här gången, men spana gärna in våra senaste erbjudanden.
Comviq mystery box

Comviq Mystery box

Vi hade ett begränsat antal och vår Mystery box är slut för den här gången. Har du signat upp på vår intresseanmälan och inte fick tag på en Mystery box kommer du att bli kontaktad vid ett senare tillfälle med ett annat kanonerbjudande!
Galaxy Unpacked 2024

Samsung Galaxy S24 och S24+

Nya Samsung Galaxy S24-serien är här. Maxade mobiler med den nyaste tekniken. Mobilerna är fullmatade med smarta AI-funktioner som underlättar din vardag. De uppdaterade kamerorna tar detaljrika bilder i både ljusa och mörka miljöer. Mobilerna har också grymma batterier så du klarar dig länge.

Vad är en Mystery box?

En Mystery box är en överraskning fram till att den levereras. Men det vi kan avslöja redan nu är att värdet är mycket mer än du betalar för den.Missa inte chansen att skaffa årets bästa deal.

Om jag inte får tag på en?

Vi vill självklart göra alla våra kunder nöjda, även om du inte är en av de lyckliga som får tag på en Mystery box.Du kommer få fler chanser till kanonerbjudanden från Comviq!
Karim sitter utanför kiosken med sin laptop och tar ett videosamtal.

Bra att veta!

Viktig info om ditt mobilnummer.

Det brukar vara högt tryck på Comviqs Mystery box. Om du väljer att ta med ditt nummer från en annan operatör, men har bindningstid kvar, kommer din portering inte gå igenom. Din beställning av Mystery box kommer då att avbrytas. Kundservice kommer inte heller kunna hjälpa till att beställa en box. Tips! Ta reda på om du har bindningstid kvar redan innan du beställer boxen. Om du har bindningstid kvar, ska du välja nytt nummer i kassan. När din bindningstid går ut kan Kundservice hjälpa dig att flytta över numret till Comviq.

Vanliga frågor

Välj en kategori

Mystery box är en exklusiv box med maxat innehåll från Samsung som vi avslöjar först vid leverans.

Din Mystery box kommer att levereras från den 23 januari.

Du kan inte byta någon av produkterna till en annan modell eller färg.

Ja, du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar på comviq.se. Ångerrätten gäller från när du får leveransen. Om du ångrar dig behöver du returnera hela boxen med alla produkter.

Eftersom du signat upp kommer du få en ny chans till ett kanonerbjudanden från oss. Håll utkik på sms.