Enkla mobila betalningar

WyWallet är ett företag som har startats av Sveriges ledande mobiloperatörer för att hantera mobila betalningar. Med WyWallet kan du också skicka och ta emot pengar till alla svenska mobiltelefonnummer.

På grund av EU-direktiv går det från den 1 februari 2013 inte längre att göra SMS-köp som förut. För att kunna använda mobilen till att betala för t ex parkering, köp i varuautomater och liknande behöver du acceptera WyWallets villkor. Det kostar inget, köpet betalas via mobilfakturan och självklart kan du fortsätta ringa, surfa, SMS:a och MMS:a precis som vanligt! När du gör ditt nästa SMS-köp så får du mer information från WyWallet.

Om ditt abonnemang eller kontantkort inte är registrerat för mobilbetaltjänster kan du registrera WyWallet här.

Två anledningar att använda WyWallet

Betala med mobilen

Betala snabbt och enkelt genom SMS för t ex parkering och andra tjänster eller varor.

Skicka och ta emot pengar

För över pengar till vem som helst som har ett WyWallet-konto. Allt du behöver är deras mobilnummer. Perfekt när du ska göra en Blocket-affär eller vill kräva in skulder från vänner.

Vanliga frågor och svar om WyWallet

WyWallet är varumärket för den tjänst som erbjuder mobila betalningar som tillhandahålls av Tele2, Comviq, Telia, Halebop, Telenor och 3 tillsammans.
Med WyWallet så kommer du att kunna betala för SMS-köp, fylla på kontantkort och handla på nätet. Du kommer även kunna skicka pengar till dina vänner med WyWallet-appen.
Nu måste du även ha accepterat WyWallets villkor för att kunna genomföra köp med mobilen. Detta beror på att företagen Telia, Tele2, Telenor och 3 har valt att gemensamt skapa WyWallet för att ta ett gemensamt grepp om mobila betalningar.
Du kan fortfarande tanka ditt Comviq-kontantkort, precis som tidigare men du kan nu också tanka ditt kontantkort med WyWallet.
Du måste ha ett konto hos WyWallet innan du kan slutföra ett SMS-köp.

Ladda ner tjänstespecifika villkor för förmedlade tjänster och betaltjänster

FÅ KOLL PÅ SAMTAL OCH SURF MED VÅR SMIDIGA APP!

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av Comviq. Fortsätter du använda vår webbplats godkänner du att cookies används. Läs mer här