SURFKOLLEN
GÖR DET LÄTT
ATT HITTA RÄTT

I två månader betalar du bara 95 kr/mån och får:

  • 40 GB surf
  • Fria samtal och SMS/MMS
  • Ingen bindningstid

Följ din förbrukning och hitta rätt surfmängd

Starta ditt abonnemang med Surfkollen och få hjälp att hitta rätt surfmängd för dig. Du får 40 GB surf i två månader för 95 kr/mån (ordinarie pris 295 kr/mån), sedan tipsar vi om det abonnemang som passar dig bäst. Du bestämmer självklart själv om du vill ha det abonnemanget, något annat eller inget alls.

Efter de två månaderna betalar du 95 - 295 kr/mån beroende på vilket abonnemang du väljer.

Efter två månader tipsar vi om ett abonnemang med rabatt för dig

Surfkollen

SÅ FUNKAR SURFKOLLeN

1. Skaffa surfkollen

Surfa och använd abonnemanget precis som vanligt.

2. Följ din förbrukning

Gå in i appen, eller på webben, för att se hur mycket du surfar.

3. Välj abonnemang

Vi sammanställer din förbrukning och matchar dig med ett abonnemang. Självklart kan du välja själv.
Surfkollen håller på i två månader. Efter de två månaderna flyttas du automatiskt över till det abonnemang vi valt ut för dig, om du inte redan själv gjort ett annat val.
Nej, Surfkollen har ingen bindningstid och du kan avsluta tjänsten när du vill.
När det är 15 dagar kvar av Surfkollen kommer du kunna se vilket det bästa abonnemanget är för dig genom att logga in på Mitt Konto, eller i appen. Du får även ett SMS med information om att det nu är dags att göra ett eget val om du inte skulle vara nöjd med abonnemanget som vi valt ut för dig.
Vi tar fram det bästa abonnemanget för dig genom att matcha surfmängden i våra abonnemang med hur mycket du surfar i snitt per dag..
Ja, du kan när som helst själv bestämma vilket abonnemang, 3 GB för 95 kr/mån, 5 GB för 145 kr/mån, 10 GB för 195 kr/mån, 20 GB för 245 kr/mån eller 40 GB för 295 kr/mån, du ska hamna på efter de två månaderna. Gör du inget aktivt val själv får du automatiskt det abonnemang vi valt ut baserat på dina surfvanor.
Ja, du kan när som helst själv bestämma vilket abonnemang, 5 GB för 95 kr/mån, 8 GB för 145 kr/mån, 16 GB för 195 kr/mån eller 40 GB för 245 kr/mån, du ska hamna på efter de två månaderna. Gör du inget aktivt val själv får du automatiskt det abonnemang vi valt ut baserat på dina surfvanor.
Ja, du kan använda 12 GB av de 40 GB som ingår i Surfkollen utan extra kostnad inom EU/EES. Läs mer om EU:s regleringar av roaming inom EU här.
Nej, Surfkollen har ingen bindningstid och kan därför inte köpas tillsammans med en mobil.
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av Comviq. Fortsätter du använda vår webbplats godkänner du att cookies används. Läs mer här