Surfkollen i 4 steg

  • 40 GB/mån
  • 2 månader
  • 95 kr/mån

1. Skaffa

Under 2 månader får du 40 GB surf, fria samtal, SMS och MMS för 95 kr/mån. Självklart utan bindningstid.

2. Surfa

Scrolla, svajpa och streama som vanligt. På Mitt konto eller i appen kan du se hur mycket du surfar.

3. Matcha

I slutet av testperioden föreslår vi ett abonnemang som matchar ditt surfande.

4. Klart!

När perioden är slut rullar du automatiskt över till abonnemanget vi tipsat om. Vill du hellre ha något annat kan du såklart välja det istället.

Vanliga frågor

När det är 15 dagar kvar av Surfkollen kommer du kunna se vilket det bästa abonnemanget är för dig genom att logga in på Mitt Konto, eller i appen. Du får även ett sms med information om att det nu är dags att göra ett eget val om du inte skulle vara nöjd med abonnemanget som vi valt ut för dig.
Vi tar fram det bästa abonnemanget för dig genom att matcha surfmängden i våra abonnemang med hur mycket du surfar i snitt per dag.
Nej, Surfkollen har ingen bindningstid och du kan avsluta tjänsten när du vill.
Surfkollen håller på i två månader. Efter de två månaderna flyttas du automatiskt över till det abonnemang vi valt ut för dig, om du inte redan själv gjort ett annat val.
Ja, du som redan är kund hos Comviq kan skaffa Surfkollen genom att antingen logga in på Mitt Konto, eller i appen, och teckna upp dig för tjänsten där. Du kan även skaffa Surfkollen i webbutiken.
Ja, som ny kund kan du skaffa Surfkollen i webbutiken.
Ja, du kan använda 10 GB av de 40 GB som ingår i Surfkollen utan extra kostnad inom EU/EES. Läs mer om EUs regleringar av roaming inom EU här.
Om du inte själv gör ett aktivt val i appen eller Mitt Konto kommer du automatiskt att hamna på det abonnemang som vi tagit fram baserat på dina surfvanor. När det är 15 dagar kvar av Surfkollen kan du logga in på Mitt Konto, och i appen, för att se vilket det bästa abonnemanget är för dig.
Ja, du kan när som helst själv bestämma vilket abonnemang du ska hamna på efter de två månaderna. Gör du inget aktivt val själv får du automatiskt det abonnemang vi valt ut baserat på dina surfvanor.
Nej, Surfkollen har ingen bindningstid och kan därför inte köpas tillsammans med en mobil.
Ja, du kan köpa både extra data och +Saldo under de två månader som du har Surfkollen.