Samsung Galaxy Watch6 Classic 4GSportband

Watch6 Classic har samma smarta funktioner för hälsa och träning som Watch6. Den har också en stilren, klassisk design och den största skärmen hittills på en Galaxy Watch. Du navigerar smidigt i klockan med boettens roterande ring.

Om klockan

Smarta funktioner och klassisk design

Galaxy Watch6 Classic har en elegant och stilren design som passar för alla tillfällen. Du bestämmer själv om urtavlan ska se ut som en klassisk klocka eller ha rörlig grafik. Det finns många utseenden att välja mellan. Dessutom är urtavlan större och enklare att använda jämfört med föregångaren, men skärmens storlek beror på att ramen blivit mindre – klockan är lika smidig som tidigare.

En egen sömn- och träningscoach

Oavsett dina träningsambitioner har Galaxy Watch6 Classic alla verktyg du behöver för att förbättra hälsa och välbefinnande. Personliga pulszoner hjälper dig att få ut det mesta av din träning och det nya sömncoachingsprogrammet kan ge dig bättre sömnvanor. Förutom kraftfulla inbyggda sensorer och appar kan du också skräddarsy upplevelsen med ett stort antal tredjepartsappar via operativsystemet Google Wear OS.

Snabbare processor och större batteri

Kombinationen av ett kraftfullt batteri och en ännu mer effektiv processor än föregångaren betyder att du kan hålla igång länge utan avbrott med Galaxy Watch6 Classic. Dessutom har klockan en snabbladdningsfunktion som laddar fullt på mindre än två timmar.

Lämna mobilen hemma

Välj till ett eSIM till din Galaxy Watch6 Classic så kan du lämna mobilen hemma under träningspasset. Då kan du ringa, skicka SMS eller streama musik även utan att ha mobilen i närheten.

Teknisk specifikation
Funktioner
PulsmätningJa
EKGJa
SömnspårningJa
KroppssammansättningJa
Route workout / Track back-
VattentåligIP68, 5 ATM, MIL-STD-810H1
SnabbladdningJa
Modellbeskrivning
Vikt43 mm: - / 47 mm: -
Boettstorlek43 mm: 42,5 x 42,5 x 10,9 mm / 47 mm: 46,5 x 46,5 x 10,9 mm
Skärmstorlek43 mm: 1.31 tum / 47 mm: 1.47 tum
DisplaySapphire crystal
Lagringskapacitet2 GB RAM + 16 GB lagring
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSJa
Bluetooth5.3
Batterikapacitet43 mm: 300 mAh / 47 mm: 425 mAh
I förpackningen
I förpackningenGalaxy Watch6 Classic med Ridge-sportband i stilrent gummimaterial, laddningskabel, snabbstartsguide.
eSIM för smartwatch

Med eSIM för smartwatch kan du sms:a, ringa samtal, lyssna på musik och poddar var du än befinner dig utan att ha din mobil med dig. Har du ett mobilabonnemang hos Comviq kan du skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch för bara 45 kr/mån. Läs mer om eSIM.

Spara upp till 1930 kr
Galaxy Watch6 Classic 47mm svart framsida
Välj färg
Svart
Material på boett
Storlek på boett
Välj delbetalning på din smartwatch
Totalt
110
kr/måni 36 mån
Minsta totalpris är 3960 kr

Kampanj!

Just nu kan du skaffa Watch6 Classic 47 mm till extra bra pris! (ordinarie pris 5890 kr).

eSIM för smartwatch

Skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch och få den första månaden utan extra kostnad. Sedan kostar det 45 kr/mån. Då kan du ringa och messa med klockan, utan att ha mobilen i närheten. Läs mer om eSIM för smartwatch.