Apple Watch UltraTerrängloop S/M

Apple Watch Ultra - terrängloop passar för dig som gillar att springa, vandra och simma. Den är utrustad med en rad hälso- och aktivitetsmätningsfunktioner. Dessa ger dig bra kontroll över din kropp och klockan hjälper dig att förbättra dina träningsresultat. Storlek S/M passar dig med lite mindre handled. Har du en större handled rekommenderar vi Apple Watch Ultra – Terrängloop M/L.

Om klockan

Tålig Apple Watch Ultra - terrängloop S/M

Apple Watch Ultra är en riktigt robust och tålig smartklocka från Apple. Den är designad för en aktiv livsstil med uthållighet och utforskande i fokus. Apple Watch Ultra har en stor och ljus Retinaskärm som alltid är igång.

Tåligt enligt militärstandard

Apple Watch Ultra har bra skydd mot både vatten och damm. Den tål vatten ner till 100 meters djup och tål damm enligt IP6X. Klockans titanhölje är testat enligt militärstandard MIL-STD 810H. Apple Watch Ultra – terrängloop har en djupmätare som mäter djup i realtid, ner till 40 meters djup. Den mäter också vattentemperaturen.

Apple Watch med smart aktiveringsknapp

Apple Watch Ultra har en aktiveringsknapp som förenklar din träning. Du kan själv ställa in knappen så den styr ett träningspass, markerar ett nytt varv eller går vidare till nästa intervall. Med aktiveringsknappen kan du även göra en markering var du är på kartan, eller hjälpa dig att hitta tillbaka med kompass. Aktiveringsknappen har en livsviktig funktion. Om du har gått vilse eller skadat dig, kan du kalla på hjälp med aktiveringsknappen. En siren på 86 decibel kommer då låta och höras på upp till 180 meters avstånd.

Tål alla väder

Batteriet håller i upp till 60 timmar med strömsparläget påslaget. Klockan fungerar i temperaturer från -20 till +55° C. Den funkar lika bra under våra kalla svenska vintrar som när du är på semester i något riktigt varmt land.

Apple Watch Ultra kräver en iPhone 8 eller senare med iOS 16 eller senare

Teknisk specifikation
Funktioner
Appen EKGJa
Appen Syrenivå i blodetJa
Temperatur­avläsningJa
Varningar om oregelbunden rytmJa
Varningar vid låg och hög pulsJa
VattentåligVattentålig ner till 100 m
DjupmätareJa
Sensor för vattentemperaturJa
Modellbeskrivning
Boettens vikt61,3 g
Boettstorlek49 x 44 x 14,4 mm
Skärmstorlek410 x 502
SkärmtypRetina LTPO OLED-skärm som alltid är på
Lagringskapacitet32 GB
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSGPS + Cellular
Bluetooth5.0
BatteritidUpp till 18 timmar med mobiluppkoppling, upp till 36 timmar utan.
I förpackningen
I förpackningenApple Watch Ultra, armband/loop, magnetisk snabbladdningskabel med usb-c-kontakt
eSIM för smartwatch

Med eSIM för smartwatch kan du sms:a, ringa samtal, lyssna på musik och poddar var du än befinner dig utan att ha din mobil med dig. Har du ett mobilabonnemang hos Comviq kan du skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch för bara 45 kr/mån. Läs mer om eSIM.

Apple Watch Ultra med gul och beige terrängloop
Välj färg
Gul/beige
Material på boett
Storlek på boett
Välj delbetalning på din smartwatch
Totalt
305
kr/måni 36 mån
Minsta totalpris är 10980 kr

Kampanj!

Just nu får du 3 fria månader med eSIM för smartwatch (skaffas genom klockan, senast 19 juni). Läs mer om hur du skaffar eSIM för smartwatch.