Samsung Galaxy Watch6 4GSportband

Håll koll på hjärta och puls med EKG, hitta sömnrutinerna med egen sömncoach, eller träna med vännerna. Med en Galaxy Watch6 har du alltid smarta verktyg för hälsa och välbefinnande till hands.

Om klockan

Smarta och mångsidiga hälsoverktyg

Samsung Galaxy Watch6 har funktioner som inspirerar till en mer hälsosam livsstil. Klockans sensorer håller koll på pulsen både under träningspassen och när du sover, så att du kan få personlig vägledning för bättre välbefinnande. Du kan också spåra din kroppsammansättning och få dagliga tips som tar dig närmare dina mål.

Plats för dina favoritappar

Med hjälp av Googles operativsystem Wear OS kan du skräddarsy din Galaxy Watch6 med ännu fler tränings- och hälsoappar, men också appar för navigering, musik och mycket mer. Självklart fungerar också Watch6 sömlöst med dina andra Samsung Galaxy-enheter inklusive mobiler och hörlurar.

Större, snabbare och lättare

Jämfört med föregångaren har Galaxy Watch6 20 % större urtavla utan att ta mer plats på handleden. Den har också uppgraderats med en ny supersnabb processor och ett mer kraftfullt batteri som räcker hela dagen. Batteriet kan dessutom snabbladdas på mindre än två timmar.

Lämna mobilen hemma

Skaffa ett eSIM till din Galaxy Watch6 så kan du även ringa, skicka SMS eller streama musik utan att ha mobilen i närheten.

Teknisk specifikation
Funktioner
PulsmätningJa
EKGJa
SömnspårningJa
KroppssammansättningJa
Route workout / Track back-
VattentåligIP68, 5 ATM, MIL-STD-810H1
SnabbladdningJa
Modellbeskrivning
Vikt40 mm: - / 44 mm: -
Boettstorlek40 mm: 40,4 x 38,8 x 9 mm / 44 mm: 44,4 x 42,8 x 9 mm
Skärmstorlek40 mm: 1.31 tum / 44 mm: 1.47 tum
DisplaySapphire crystal
Lagringskapacitet2 GB RAM + 16 GB lagring
UppkopplingWiFi + 4G (eSIM)
GPSJa
Bluetooth5.3
Batterikapacitet40 mm: 300 mAh / 44 mm: 425 mAh
I förpackningen
I förpackningenGalaxy Watch6 med sportband i stilrent gummimaterial, laddningskabel, snabbstartsguide.
eSIM för smartwatch

Med eSIM för smartwatch kan du sms:a, ringa samtal, lyssna på musik och poddar var du än befinner dig utan att ha din mobil med dig. Har du ett mobilabonnemang hos Comviq kan du skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch för bara 45 kr/mån. Läs mer om eSIM.

Galaxy Watch6 40mm Grå framsida
Välj färg
Grafit
Material på boett
Storlek på boett
Välj delbetalning på din smartwatch
Totalt
119
kr/måni 36 mån
Minsta totalpris är 4284 kr

Kampanj!

Skaffa tilläggsabonnemanget eSIM för smartwatch och få den första månaden utan extra kostnad. Sedan kostar det 45 kr/mån. Då kan du ringa och messa med klockan, utan att ha mobilen i närheten.