Samsung Galaxy Z Flip4

Nya Samsung Galaxy Z Flip4 är en cool och vikbar mobil. IPX8-vattentät och ett batteri som räcker länge. Finns i flera schyssta färger – välj den som passar din stil bäst.

Om mobilen

Z Flip4 med unik design

Galaxy Z Flip4 har en unik design. Den kan både vara så stor du vill, och så smidig du vill. Nu har du stora möjligheter att själv välja vad som ska visas på frontskärmen. Galaxy Z Flip4 kommer i fyra matta nyanser. Tack vare den tunnare ramen och det slimmade gångjärnet, är Z Flip4 något mindre än Z Flip3. Trots det är skärmstorleken lika stor som tidigare. Den lilla frontskärmen är 1,9 tum och den stora huvudskärmen är 6,7 tum.

Vikbar mobil

Det finns många fördelar med en vikbar mobil som Z Flip4. Den får lättare plats i fickan eller väskan och skärmen skyddas från repor. Du kan ställa mobilen precis som en laptop medan du kollar på filmklipp eller ringer videosamtal.

Fota med mer variation

FlexCam ger dig en kameraupplevelse du aldrig tidigare upplevt. Tack vare att du kan ha mobilen så lite eller mycket öppen som du vill, kan du ta bättre foton. Både gruppbilder och selfies. När du fotar med den bakre kameran, kan du se en förhandsvisning på frontskärmen. Med de nya mjukvaruuppdateringarna är Quickshot redo att fota i alla lägen, från stängt till FlexCam. Tack vare att du kan ställa mobilen, får du större möjligheter att slippa hålla i mobilen, medan du fotar och filmar.

Teknisk specifikation
Batteri och laddning
Batterikapacitet3 700 mAh
SnabbladdningJa
Trådlös laddningJa
Trådlös batteridelningJa
Huvudkamera
Antal kameror på baksidan2
Vidvinkel12 MP F1.8
Ultravidvinkel12 MP F2.2
Frontkamera
Antal kameror på framsidan1
Vidvinkel10 MP F2.4
System / processor
Operativsystem Android 12
ProcessorSnapdragon 8 Gen 1+
Lagring och minne
RAM8 GB
Lagringskapacitet128 / 256 GB
Plats för minneskortNej
Modellbeskrivning
MärkeSamsung
ModellnamnGalaxy Z Flip4
OperatörslåstNej
Garantitid2år
VattentätIPX8 (Klarar vattendjup på upp till 1,5 meter i upp till 30 minuter)
5G-redoJa
VikbarJa
Storlek och vikt
Dimensioner öppen71,9 x 165,2 x 6,9 mm
Dimensioner stängd71,9 x 84,9 x (15,9-17,1) mm
Vikt187 g
Skärm
Skärmstorlek huvudskärm6,7 tum
Typ av skärm Dynamic AMOLED, 10 – 120 Hz
Upplösning2640 x 1080 pixlar
Skärmstorlek frontskärm1,9 tum
Upplösning512 x 260 pixlar
SIM-kort
Typ av SIM-kortNano
eSIMJa
Dual SIMNej
Anslutningar
NFCJa
BluetoothJa, 5.2
3,5 mm hörlursuttagNej
GPSJa
AnslutningUSB-C
Samsung PayJa
Låsa upp
FingeravtrycksläsarePå sidan av mobilen
AnsiktsigenkänningJa
I förpackningen
Mobil
USB-C-kabel
SIM-nål
OBS! Hörlurar och väggadapter (laddare) ingår inte.
Klocka och eSIM på köpet

Skaffa Galaxy Z Flip4 och få en smartklocka med eSIM för smartwatch i 24 månader på köpet. Villkor gäller.

Galaxy-Watch4-liggande

Om Samsung Galaxy Watch4

Klockan är en smartklocka av modellen Samsung Galaxy Watch4 40mm LTE i färgen svart. Klockan har en massa coola och smarta funktioner som hjälper dig i din vardag och med din träning.

Galaxy-Watch4-sidan-baksidan-detalj

Galaxy Watch4 kan smidigt mäta din kroppssammansättning tack vare Samsung BioActive-sensorn. Den mäter allt från fettprocent och muskelmassa till vattenmängd. Du kan enkelt sätta upp mål för vikt, kroppsfett och skelettmuskulatur. Du får påminnelser och positiv feedback när du når dina mål. Allt för en aktiv och hälsosam livsstil.

Galaxy-Watch4-aktivitet

Det är kul att träna tillsammans. Men Galaxy Watch4 kan du utmana dina kompisar i stegtävlingar. Steg och aktivitet uppdateras i realtid. Dessutom kan ni kommunicera med varandra. Klockan har stöd för över 90 olika träningsformer. Den hjälper dig att ge en så exakt träningsrapport som möjligt. Den har en inbyggd GPS.

Galaxy-Watch4-sidan

Galaxy Watch4 har en snygg och modern design och en metallram av Armor-aluminium. Välj mellan analoga och digitala urtavlor och gör klockan personlig med olika bakgrunder, typsnitt och färger. Du kan också välja att grafiken ska röra sig om du exempelvis ringer eller lyssnar på musik.

Den inbyggda mätaren av syresättning i blodet har att göra med din fysiska prestationsförmåga. Att hålla koll på syresättningen hjälper dig att hålla dig frisk.

Galaxy-Watch4-sidan2

Om du sover med klockan på armen kommer den följa och analysera din sömn. Du får avancerade insikter som hjälper sig att få bättre sömnkvalitet och varaktighet. Med hjälp av sömncoachning lär du dig hur du sover bättre, tack vare tips, rutiner och checklistor.

Seniorabonnemang

Med Seniorabonnemang ringer, SMS:ar och MMS:ar du helt fritt inom Sverige. Välj bara hur mycket surf du behöver. I abonnemanget sparas surfen du inte använt vid slutet av månaden. Som mest kan du spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Om du har Seniorabonnemang 15 GB, kan du spara 15 GB surf, och totalt ha 30 GB surf. Tar surfen slut kan du enkelt köpa mer.

Det enda som tillkommer på din faktura är samtal till och från utlandet, SMS-köp, betalsamtal och liknande.

När du skaffar mobil med abonnemang får abonnemanget en bindningstid på 24 månader. Även om du väljer att delbetala mobilen i 36 månader!

Täckning

Surfa med 5G

Nu finns 5G hos Comviq! Nätet byggs hela tiden ut och kommer till fler platser. 5G ingår i abonnemang från 275 kr/mån. För att använda 5G-nätet behöver din mobil ha stöd för 5G. Självklart funkar 4G precis som vanligt.

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta.

Klocka med eSIM på köpet
Välj lagringsutrymme (GB)
Välj delbetalning av mobilen (månader)
Välj seniorabonnemang (GB)

Fria samtal, SMS och MMS. Spara surfen.

Totalt

  • 399
    kr/måni 36 mån
    Du sparar 4 226 kr på mobilen

Vi bjuder på:

Klockan Samsung Galaxy Watch4

eSIM till smartwatch 24 mån

20% rabatt på tillbehör

Spara surfen

Klocka med eSIM på köpet
Skaffa Z Flip4 med mobilabonnemang och få klockan Galaxy Watch4 på köpet. Dessutom ingår eSIM för smartwatch kostnadsfritt i 24 månader. Läs villkor här.

Köp Comviqs produkter direkt på telefon Visa nummer. För hjälp klicka här