×

{{warnings.Header}}

{{warnings.Text}} Läs mer

Kom igång som ny abonnemangskund

Det är viktigt för oss att du trivs som kund hos Comviq. Därför har vi slagit våra kloka huvuden ihop och snickrat ihop en briljant Kom igång-guide som hjälper dig hela vägen till din första faktura.

1

Kolla status på din leverans

Du kan enkelt följa din leverans och se status på den direkt här på comviq.se. Har du redan fått din leverans? Fortsätt då till steg 2.

2

Sätt in ditt SIM-kort i mobilen

Vi skickar alltid ut ett trippel-SIM som passar alla tänkbara mobiler, gamla som nya. Du trycker enkelt ut den storlek som passar just din mobil. Spara de andra delarna, de kan komma till användning om du någon gång behöver byta mobil.

SIM-kortsstorlek Comviq
3

Kom igång med Mitt konto

När du beställer ett abonnemang hos oss på Comviq skapar vi automatiskt ett konto för dig. Uppgifter för inloggning skickas till dig på mejl.

På Mitt Konto kan du bl.a. tidigarelägga aktivering av SIM-kortet, betala dina fakturor och ändra inställningar för röstmeddelanden och maxtak. När ditt SIM-kort aktiveras läggs numret automatiskt in till Mitt Konto.

4

Aktivering av ditt nya SIM-kort

Dela Comviq

Nummerflytt från annan operatör?

Aktivering av det nya SIM-kortet sker automatiskt 7 dagar efter din beställning. Det beror på att du alltid ges 14 dagar ångerrätt på ditt köp. Du kan själv aktivera ditt SIM-kort i förväg, på Mitt Konto.

Läs mer om nummerflytt
Komma igång med Comviq

Valt ett nytt nummer?

Aktivering av ditt SIM-kort sker automatiskt 5 arbetsdagar efter din beställning. Får du hem ditt nya SIM-kort tidigare och kan du själv aktivera ditt SIM-kort i förväg. Det gör du på Mitt Konto.

Läs mer om att aktivera SIM-kort
5

Betala din första faktura

När din faktura har skapats skickar vi ut ett SMS till dig. Då kan du snabbt och enkelt betala den via Mitt Konto och appen i mobilen. När betalningen har genomförts skickar vi ett SMS till dig och bekräftar att den är klar!

Fakturor inställningar Comviq
6

Håll koll på din förbrukning och dina fakturor i vår app

Vill du aldrig missa en faktura, hålla koll på din förbrukning och ändra inställningar på språng? Grymt! Då laddar du bara ner vår app till din mobil, loggar in med dina inloggningsuppgifter och så är du igång. Med Comviq i fickan kommer du att ha stenkoll!

Läs mer om vår app

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av Comviq. Fortsätter du använda vår webbplats godkänner du att cookies används. Läs mer här