När får jag min iPhone X?

Leveranstiden för iPhone X beräknas just nu till 2-3 dagar från att du gjort din beställning.

Var kan jag se status på min beställning?
Du kan läsa mer och se status på din beställning på comviq.se/leveransstatus. Vi skickar självklart ut mobilerna utifrån den turordning som vi har fått in beställningarna.

Vad händer om jag vill ändra i min iPhone X-beställning?
Om du beställt en iPhone X men vill göra ändringar, som exempelvis byta färg eller storleken på minnet, så räknas det som en ny beställning och du får en ny beräknad leveranstid på 2-3 dagar.

Hur kan jag se status på min leverans?
När du köpte din iPhone X fick du en mailbekräftelse från oss med bland annat ditt ordernummer. Surfa in på comviq.se/leveransstatus och skriv in ditt ordernummer så kan du se statusen på din beställning.

Får du inte upp något när du söker på leveransen av din iPhone X?
Kolla att du fyllt i alla dina uppgifter rätt. Skriv ut ditt personnummer med 12 siffror, utan bindestreck. Ditt ordernummer ska börja med bokstäverna TC, följt av 8-9 siffror.

Kan kundservice se mer information om min beräknade leveranstid?
Comviqs kundservice kan inte se mer information om den beräknade leveranstiden än vad du själv kan göra på comviq.se/leveransstatus.

FÅ KOLL PÅ SAMTAL OCH SURF MED VÅR SMIDIGA APP!

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av Comviq. Fortsätter du använda vår webbplats godkänner du att cookies används. Läs mer här