Nu får du som har abonnemang fortsatt dubbel surf
ända fram till påsk 2018.

När får jag min iPhone X?

Leveranstiden för iPhone X beräknas just nu till 7-8 veckor från att du gjort din beställning.

Vad innebär 7-8 veckors leveranstid?
Leveranstiden på 7-8 veckor är en ungefärlig beräkning och vi hoppas på att kunna leverera din mobil snabbare än så. Du kommer att få information från oss om detta händer. Att leveranstiden är längre än det normala beror på ett stort intresse för iPhone X och många beställningar. Vi skickar ut mobilerna utifrån den turordning som vi har fått in beställningarna. Läs mer om din leverans på comviq.se/leveransstatus.

Vad händer om jag vill ändra i min iPhone X-beställning?
Om du beställt en iPhone X men vill göra ändringar, som exempelvis byta färg eller storleken på minnet, så räknas det som en ny beställning och du får en ny beräknad leveranstid på 7-8 veckor.

Hur kan jag se status på min leverans?
När du köpte din iPhone X fick du en mailbekräftelse från oss med bland annat ditt ordernummer. Surfa in på comviq.se/leveransstatus och skriv in ditt ordernummer så kan du se statusen på din beställning.

Får du inte upp något när du söker på leveransen av din iPhone X?
Kolla att du fyllt i alla dina uppgifter rätt. Skriv ut ditt personnummer med 12 siffror, utan bindestreck. Ditt ordernummer ska börja med bokstäverna TC, följt av 8-9 siffror.

Kan kundservice se mer information om min beräknade leveranstid?
Comviqs kundservice kan inte se mer information om den beräknade leveranstiden än vad du själv kan göra på comviq.se/leveransstatus.

FÅ KOLL PÅ SAMTAL OCH SURF MED VÅR SMIDIGA APP!