Jämför {{urlPath}} mobiler

Använd menyn nedanför för att välja vilka {{urlPath}}-modeller du vill jämföra.

{{selected_0.model}}

{{selected_0.price}} {{selected_0.subscriptionIncluded}} ingår
 • {{value}}

  {{editKey(key)}}
 • {{value}} {{editKey(key)}}

{{selected_1.model}}

{{selected_1.price}} {{selected_1.subscriptionIncluded}} ingår
 • {{value}}

  {{editKey(key)}}
 • {{value}} {{editKey(key)}}
{{selected_2.price}} {{selected_2.subscriptionIncluded}} ingår
 • {{value}}

  {{editKey(key)}}
 • {{value}} {{editKey(key)}}

Jämför mobiltelefoner innan du gör ditt val

Innan det är dags att slå till på en ny mobil är det alltid bra att göra en jämförelse mellan olika modeller och varumärken. Trots att många mobiler kanske påminner om varandra utseendemässigt kan de skilja sig åt rejält när man börjar kolla på de olika specifikationerna. Om du vill jämföra iPhone mobiler kan du göra det här, jämför iPhone

Att jämföra mobilspecifikationer

Börja med att fundera på vad som är viktigt för dig. Kommer du till exempel att fota mycket med mobilen? Då borde du kolla extra noga på kameran. Eller kommer du streama filmer på mobilen? Då kan det vara skönt att ha en större skärm. När du väl kommit på vad du kommer använda mobilen till blir det mycket enklare för dig att göra ett val du kommer bli nöjd med. Några av de saker många ofta kollar på är:

Kameran

- Antalet megapixlar (MP) kameran har, bildstabilisering och bländare. Kolla även upp hur kameran fungerar i mörker och om det är enkelt att redigera bilder direkt i mobilen.

Skärmen

- Hur stor är skärmen och är det en OLED-skärm, LCD-skärm eller något helt annat? Skärmarna kan skilja sig åt väldigt mycket beroende på modell och varumärke så lägg gärna extra tid på att kolla upp vad som gäller med mobilen du är intresserad av.

Processorn

- Även processorn skiljer sig åt väldigt mycket beroende på modell och varumärke. Gillar du att spela spel med din mobil är det extra viktigt att du väljer en mobil som har en kraftig processor.

Batteri

- Vill du slippa oroa dig för att mobilen ska ladda ur när du behöver den som mest? Se till att skaffa en mobil med ett kraftfullt batteri.

Minne

- Se till att välja en mobil med mycket minne om du gillar att fota och filma. Om mobilen har för lite minne kommer du behöva rensa bort bilder efter tag.

Enkelt att jämföra mobiler med varandra

Nu vet du förhoppningsvis vad som är viktigt för dig och det är dags att börja jämföra olika modeller och varumärken. På den här sidan kan du enkelt välja mellan alla mobiler som du kan skaffa hos Comviq. Blanda högt och lågt och låt det gärna ta lite tid. Det kommer att vara värt det i slutändan.

Glöm inte mobilabonnemanget

Vi har gått igenom vad du ska tänka på när du ska jämföra mobiltelefoner men en sak som är minst lika viktig är mobilabonnemanget. Hur många GB surf kommer du behöva? Säg att du kanske kommer streama en massa film med din mobil, utan att koppla upp dig mot WiFi. Då kommer du behöva en hel del surf i ditt abonnemang. Kommer du framförallt fota och skicka några bilder till dina vänner - då kanske du inte behöva maxa upp med GB i ditt abonnemang. Självklart är du inte låst till ditt val. Skulle du märka att du behöver mer surf kan du uppgradera ditt abonnemang och märker du att du alltid har en massa surf kvar i slutet av månaden kan du hoppa ner till ett mindre abonnemang.