Wi-Fi och Internet på iPhone

Dela internet

Du kan kan enkelt dela internetuppkopplingen från din iPhone med andra enheter.

Så här startar du internetdelningen:

1. Gå in under Inställningar > Internetdelning och slå på Internetdelning. Har du en äldre iPhone hittar du Internetdelning under Inställningar > Allmänt > Nätverk.

2. Välj om du vill dela Internetuppkopplingen via Bluetooth eller Wi-Fi och USB.

Din iPhone är nu upptäckbar för andra och du kan dela din uppkoppling. Kom ihåg att andra enheter kan behöva fylla i lösenord.

Om du inte får Internetdelning att fungera kan du läsa mer på Apples felsökningsguide för Internetdelning.

Använda Wi-Fi med din iPhone

Om du vill ansluta till Wi-Fi med din iPhone går du in under Inställningar > Wi-Fi och väljer det nätverk du vill ansluta till. Skriv in lösenord om det krävs och välj Anslut.

När du använder Wi-Fi så påverkas inte din surf från Comviq.

Du kan alltid köpa mer surf här på comviq.se eller i appen.

Vill du köpa en ny iPhone med Comviq kan du se och jämföra de olika modellerna här.

Vad kan vi hjälpa dig med?