Vi uppdaterar ditt abonnemang

Vi gör del ändringar i våra abonnemang för att anpassa oss efter dagens behov. Du fortsätter ringa och surfa med samma SIM-kort som idag och behåller självklart dina fria samtal, SMS och MMS (gäller ej Fastpris Mini) helt utan bindningstid.

Ditt förnyade abonnemang börjar gälla från det datum som står i det mejl eller SMS du fått.

Nyheter i våra abonnemang

Mer surf – Vi ökar surfmängden i nästan alla våra mobilabonnemang så att du kan surfa, chatta och swajpa utan problem.

Utlandsminuter - Nu ingår upp till 1000 utlandsminuter i alla våra abonnemang (förutom Fastpris Mini och Fastpris GO). Så att du kan ringa kostnadsfritt från Sverige till 41 länder.

Behöver jag göra något?

Nej, du som kund behöver inte göra någonting. Vi kommer automatiskt att uppdatera ditt abonnemang.

När sker förändringen?

Du hittar datum för förändringen i ditt abonnemang i den kommunikation du fått av oss.

Vad innebär förändringen för mig?

De nya uppdaterade abonnemangen kommer innebära en prishöjning på 30 kr/mån men du får samtidigt ett bättre och schysstare abonnemang. Läs mer om vilka detaljer som gäller för ditt mobilabonnemang i kommunikationen du fått från oss eller här.

Om jag inte vill ha det abonnemang ni erbjudit mig, kan jag välja ett annat?

Ja, läs mer och välj det mobilabonnemang som passar dig bäst här. Du kan själv ändra ditt abonnemang inne i Mitt Konto.

Vad gör jag om jag inte är nöjd med förändringen?

Om du inte är nöjd med förändringen kan du byta prisplan själv i vår app eller på comviq.se. Du kan även kontakta vår kundservice på 0772-21 21 21 så hjälper vi dig hitta en lösning. Du behöver kontakta oss senast dagen innan förändringen.

Var hittar jag de allmänna villkoren för mitt abonnemang?

Här kan du läsa mer om våra allmänna villkor.