Skaffa eSIM till ditt mobilabonnemang

Vill du skaffa en mobiltelefon som stödjer eSIM eller bara ett nytt mobilabonnemang? Då kan du välja att beställa ett digitalt eSIM istället för ett fysiskt SIM-kort.

Så beställer du som ny kund ett eSIM

Om du är på gång att skaffa en ny mobil med stöd för eSIM, eller ett nytt mobilabonnemang, kommer du medan du gör din beställning kunna välja ett eSIM istället för ett fysiskt SIM-kort.

När du är klar med din beställning kommer vi skicka hem ett brev till dig med en QR-kod som du scannar för att ladda ner ditt eSIM på mobilen.