Så fungerar Hämta direkt

Hämta direkt är ett samarbete mellan Comviq, Pressbyrån och 7-Eleven. Med Hämta direkt köper du din mobil på comviq.se och hämtar ut den direkt i din närmsta butik.

Så här enkelt är det:

1. Gå in på Hämta direkt
  2. Välj vilken mobil du vill ha.
  3. Välj färg, surfmängd och var du vill hämta din mobil. Följ bara instruktionerna.
  4. När du är klar med beställningen får du en orderbekräftelse, som även skickas till din mejladress.
  5. Hämta ut mobilen i den butik du har valt – på en gång eller senast om 24 timmar. Glöm inte din legitimation.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra dig om du meddelar Comviq inom 14 dagar. Om du vill ångra ditt köp är det enklast att kontakta Comviqs kundservice.

Osäker på vilken mobil du ska välja?

Börja gärna med att jämföra mobiler från alla varumärken vi har på Comviq. Då får du snabbt en översikt över de olika mobilerna och kommer lättare kunna göra ett val som passar dig.