Registrera kontantkort

Många fördelar med att registrera ditt kontantkort

Om du registrerar ditt kontantkort får du till exempel tillgång till mer detaljerad information i Mitt Konto och du har möjlighet att flytta ditt nummer till en annan operatör.

På Mitt Konto kan du:

• Se betalningshistorik • Byta till andra prisplaner/abonnemang • Köpa extra surf • Ändra inställningar på telefonsvararen • Hitta din PUK-kod

Så här registrerar du kontantkort:
  1. Gå in på Mitt Konto > Hantera SIM-kort> Registrera Kontantkort.
  2. Ange personnummer, kontrollera dina uppgifter och klicka på Registrera.