Ny bredbandshastighet

Grattis! Vi kommer att uppgradera ditt bredbandsabonnemang och du får en ny uppladdningshastighet. Snart kommer allting gå lite snabbare, vara lite bättre och du betalar inte en krona mer än vad du gör idag.

Ny bredbandshastighet

Varför ändrar Comviq min bredbandshastighet?

Din nuvarande hastighet stängs ner hos fiberägaren/stadsnätet till din bostad. Istället får du en ny uppladdningshastighet som är snabbare och bättre än din nuvarande.

Vad innebär förändringen i uppladdningshastighet?

Din nuvarande hastighet 100/10, 250/100 och 500/100 försvinner och blir istället 100/100, 250/250 och 500/500.

Är det bara Comviq som ändrar hastighet?

Nej, fiberägaren/stadsnätet tar bort hastigheten för alla operatörer i nätet.

Behöver jag göra något för att få ta del av den högre hastigheten?

Nej, Comviq gör jobbet åt dig. Du kan bara sitta ner och njuta.

Kommer det bli avbrott i min tjänst?

Nej, det kommer inte att bli något avbrott i din bredbandstjänst.

När kommer jag att få den högre hastigheten?

Du kommer att uppgraderas under december och få en bekräftelse när detta är gjort.

Vad kan jag göra med högre uppladdningshastighet?

Allt kommer att gå snabbare att ladda upp! Vare sig det är dina filer i Teams, YouTube-tutorials eller TikTok-videos.

Kommer jag behöva betala mer för den nya hastigheten?

Nej, många operatörer väljer att höja sina priser i samband med att man får högre hastighet. Men inte vi på Comviq. Vi vill vara schyssta mot dig och låta dig maxa surfen utan att det kostar mer.

Kommer att jag se min nya hastighet på både Mitt Konto och min faktura?

Ja, från att du fått din bekräftelse kommer du se att din nya hastighet på både Mitt Konto och din faktura.

Kommer det att skickas ut något bekräftelsebrev när min nya hastighet är igång?

Ja, du kommer att få en orderbekräftelse och ett SMS när du kan börja njuta av din högre uppladdningshastighet.