Nummerbyte för dig med iPhone

Har du just gjort ett nummerbyte och har en iPhone? Då behöver du ändra några enkla inställningar för att fullborda nummerflytten!

Så här gör du:

• Gå in på inställningar i din iPhone.
  • Klicka på Telefon -> Mitt nummer och dubbelkolla att det nya numret står i fältet. Om det inte gör det fyller du i ditt nya nummer och klickar på spara.

Genom att skriva in det nya numret synkar du den med iTunes för att Apple ID ska uppfatta vilket nummer du använder.

Facetime och iMessage kommer nu fungera som tidigare men med det nya numret inlagt.