Mobilt bredband 4G

Comviq mobilt bredband

Comviq Mobilt Bredband Router Vi har slutat sälja mobila bredband hos Comviq men du kan fortfarande skaffa ett billigt mobilt bredband med obegränsad surf hos vår partner Tele2. Med ett mobilt bredband kopplar du enkelt upp alla dina enheter mot nätet, vart du än befinner dig i Sverige.

Köp mobilt bredband hos Tele2

Behöver du både mobilt bredband och en router? Hos Tele2.se väljer du enkelt ut de produkter och tjänster som du behöver. Självklart kan du fritt välja vilken surfmängd som passar dig. Upptäcker du sen att du skulle behöva mer, eller mindre, surf är det enkelt fixat via Tele2:s kundservice, eller inne på ditt konto.

Varför skaffa ett mobilt bredband?

Med ett mobilt bredband får du mer frihet. Du kan själv välja vart i Sverige du vill plugga, eller jobba från. Allt du behöver är en router, ett SIM-kort med mobilt bredband och ett eluttag. Har du inget eluttag kan du även välja ett modem som du kopplar in direkt i din dator. Svårare än så är det inte.

Behöver du ett fast bredband?

Comviq erbjuder nu fast bredband via fiber. Om du är mobilkund hos oss får du dessutom extra bra priser. För mer information kolla in vår sida för bredband.