Kan ringa men inte ta emot samtal

Om du har problem med att ta emot samtal kan det bero på att ditt nummer inte har flyttats över från din tidigare operatör. Titta i din beställningsorder, som du hittar under Mina ordrar på Mitt Konto, vilket datum som numret skulle flyttas över till Comviq.

Inte förrän detta datum kommer ditt SIM-kort att fungera för både inkommande och utgående samtal. Vi skickar också ett SMS till ditt gamla nummer när det nya kortet är på väg att aktiveras.