Glömt att betala faktura

Har du glömt att betala din faktura behöver du betala den så fort som möjligt. Det snabbaste sättet att betala en sen faktura är att registrera autobetalning via kort inne på Mitt Konto. Din betalning registreras direkt och ditt abonnemang börjar fungera som vanligt igen.

Vad händer om jag glömmer att betala min faktura?

Om din faktura inte är betald på förfallodagen påminner vi dig alltid via SMS.

Kommer betalningen inte in efter det får du påminnelse via brev, med påminnelseavgift, samt ytterligare SMS-påminnelser för att slutligen stängas av helt och efter tre arbetsdagar skickas fakturan vidare till inkasso. Vår påminnelseavgift är 60 kronor.

Avgiften läggs alltid på din faktura månaden efter du varit sen. Du kan alltid se status på din faktura inne på Mitt Konto eller i vår app.

Fakturainformation via SMS

Ett enkelt och snabbt sätt att få svar om din faktura är betald eller inte är att SMS:a texten "faktura" till 333.

Då får du ett SMS med information om du har obetalda fakturor, belopp, plusgironummer, förfallodatum och OCR-nummer.

Om din faktura är betald får du ett bekräftelse-SMS.

Något annat?

Chatta med oss

Tisdag - Fredag: 09.00 - 17.00

Lördag: 09.00 - 15.00

Chatten är stängd

Mejla oss

Få svar inom 3-4

arbetsdagar.

Ring oss

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00