Få snabbare uppkoppling

Har ditt internet blivit segt?

Testa följande för att förbättra hastigheten på ditt bredband:

• Dra ut strömsladden till din router och vänta några sekunder innan du återansluter den. När routern är igång igen kan du testa om hastigheten är tillbaka till det normala.

• Kontrollera att kablarna som går till och från routern inte har några skador. Är antennkabeln trasig kan du kontakta vår kundservice så ordnar de med en ny.

• Kontrollera så att inte några andra program (till exempel onlinespel och fildelningsprogram) på din dator använder internetanslutningen. Stäng eventuella program som använder anslutningen och tänk på att det inte räcker att minimera dem, de måste avslutas helt och hållet.

• Uppdatera ditt antivirusprogram och kolla så din dator inte fått något skadligt virus.

Om du har möjlighet så testa hastigheten med en annan dator. Är det bara en dator som har långsam hastighet så är det troligen i datorn som problemet sitter.