Comviqs allmänna och köp-/leveransvillkor

Här hittar du våra villkor, allmänna villkor och köp-och leveransvillkor. I villkoren hittar du all information kring vad som gäller vid ett köp av en produkt eller tjänst av Comviq. Det är villkor samt övriga handlingar som utgör del av parternas överenskommelse såsom avtal, tjänstebeskrivning, produktbeskrivning, beställning, orderbekräftelse mm.

Villkorsdokumenten är i PDF-format. Du laddar ner dem genom att klicka på länken nedan, alternativt högerklicka och välj sedan "Ladda ner".