Beställa och aktivera ett ersättnings-SIM till abonnemang

Om ditt SIM-kort har gått sönder eller om du behöver ett annat format kan du enkelt beställa ett nytt SIM-kort på Mitt Konto, eller hämta ett nytt direkt hos Pressbyrån.

Beställa ersättnings-SIM via Mitt konto

Gör så här:

• Logga in på Mitt Konto
  • Gå till "Produkter" i menyn, välj numret och "Hantera SIM-kort"
  • Välj "Beställ nytt SIM-kort" och gör din beställning

Att beställa ett ersättnings-SIM via Mitt Konto är gratis och leveranstiden 3 - 5 dagar. Vi skickar alltid ett trippel-SIM som passar alla mobiler. Du behåller ditt gamla nummer vid beställning av ett nytt SIM-kort.

Aktivering av SIM-kortet

SIM-kort aktiveras automatiskt när du satt in det i din mobil. Har ditt nya SIM-kort inte kommit igång inom 15 minuter, prova att starta om mobilen. OBS! SIM-kortet måste aktiveras inom 30 dagar.

Hämta ut ersättnings-SIM hos ombud

Vill du få ett nytt SIM-kort, utan att behöva vänta, så kan du hämta ut det direkt hos ett av våra ombud. För att du ska kunna hämta ut ett SIM-kort hos något av våra ombud gäller följande:

• Det kostar 25 kr att hämta ut ett nytt SIM-kort hos något av våra ombud.

• Det är bara den som är registrerad på numret som kan hämta ut SIM-kortet.

• Du måste ha med dig giltig legitimation/ID-kort.

• Du kan inte hämta ut ett nytt SIM-kort om det gamla är spärrat. Har du satt en spärr på SIM-kortet måste du av säkerhetsskäl kontakta vår kundservice och be dem att skicka ett nytt SIM-kort till din folkbokföringsadress.

Aktivering av SIM-kortet

Alla SIM-kort som finns hos våra ombud är trippel-SIM som passar alla mobiler. Du behåller ditt gamla nummer när du hämtar ut ett nytt SIM-kort hos ett ombud. Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du startat om din mobil. Det kan ta upp till 15 minuter innan det är aktiverat.